Perşembe, Mart 28, 2024

Renault’tan Yeni Pick-Up: Alaskan

Paylaş

silkroad gaminggentr

Renault‘un yeni Pick-Up modeli Alaskan resmi olarak duyuruldu. Çok yakında seri üretim olarak Türkiye’de de satışa çıkacağı gibi, 1 ton ağırlığı ve güçlü motoru ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni Renault Alaskan hakkında detaylar haberimizde.

Yeni Renault Alaskan

Geçen sene konsept tasarımlarını gördüğümüz Alaskan aslında bize yabancı değil. Aracın dış görünüşü neredeyse Nissan Navarro modelinin aynısı. Sadece kendine has çamurlukları ve ön panjuru dışında farklı bir detay gözümüze çarpmadı. Ekstra olarak krom ızgara tasarımı, krom kaplı çıtalar ve tampon korumaları Alaskan‘da göze çarparken, LED farlar görüş mesafesi ve gece aydınlatması için iyi bir seçenek olarak düşünülmüş.

Renault-Alaskan-11
“Biraz Aceleye Geldi Sanki”

Aracın vücut hatları Nissan NP300 Navara modeline tıpatıp benzediği için biraz daha özgün bir tasarım beklerdik. Ek olarak kabin tasarımının da çok benzediğini yukarıdaki galeriden sizler de görebilirsiniz. Aracın içerisinde 7 inçlik multimedya ekran, CD çalar, 360 derece kamera sistemi ve akıllı telefon bağlantı noktası yer alıyor. Donanım tarafında da eksikliklerinin olduğunu söyleyebileceğimiz Alaskan, biraz aceleye gelmiş gibi sanki.

İlk olarak yurt dışında satışa çıkacak olan yeni Renault Alaskan, farklı motor seçenekleri ile ülkelere dağıtılacak. Şuanda Alaskan’da 2.3 litre dizel motor bulunurken, 160 veya 190 beygirlik güç üretebiliyor. İlerleyen günlerde Alaskan‘ın 160 beygir güce sahip 2.5 litre benzinli seçeneği de eklenecek. Aracın fiyat bilgisi hakkında henüz bir açıklama yapılmadığı gibi, bu yıl sonuna kadar Renault Alaskan‘ı Türkiye pazarında da görebiliriz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler