Çarşamba, Nisan 24, 2024

Reynmen Derdim Olsun ile YouTube’dan Ne Kadar Para Kazandığını Açıkladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çok kısa süre içerisinde YouTube’da 130 milyondan fazla dinlenen Reynmen – Derdim Olsun şarkısı çok konuşulmuştu. Ardından Reynmen izlenmeler konusunda “şarkıyı sildim” diyerek sosyal medya hesaplarından açıklama yapmış, fakat şarkının tekrar gündem olması için silmediğini ve tekrar aktif ettiğini görmüştük. Sonrasında YouTuber Reynmen bu şarkıdan ne kadar para kazandığını hesabından duyurdu.

“Böyle Şeyleri Saklayan Birisi Değilim”

Açıkçası son yaptığı Derdim Olsun şarkısı tüm Türkiye’de çok konuşuldu. Zira parça da, ses de iyi işlenmiş ve insanların ilgisini çekmişti. Bende Rey’in şarkısını 10’dan fazla dinlediğimi hatırlıyorum. Sonrasında bir kaç film sahnesinden esinlendiği konuları ortaya çıktı. Ancak Reynmen sosyal medyada gündem olmayı ve insanların ilgisini çekebilmeyi iyi başardığı için son klibi pek çok şarkıcının ulaşamadığı rakamlara çıktı.

Sosyal medya hesabı üzerinden de soru – cevap etkinliği yaparken sadece derdim olsun şarkısından 120 – 130 bin TL civarında para kazandığını söyledi. Bilirsiniz YouTuber’lar hep ne kadar para kazandıklarını açıklamak istemezler. Zira sonradan ana haber bültenleri tarafından karalayıcı pek çok habere konuk oluyorlar.

Ancak Reynmen burada “Böyle şeyleri saklayan birisi değilim. 120 – 130 bin TL kazandım.” açıklamasını yaparak pek çok YouTuber’ın yapamadığını da yapmış oldu. Açıkçası ana haber bültenlerinde bir kaç gün sonra bu olayın konuşulacağını düşünüyorum. Yine başlayacaklar “vay efendim milyonları götürdüler, vergi veriyorlar mı?, bu kadar parayı nasıl alıyorlar?” gibisinden..

reynmen derdim olsun 002

Kimse Kimseyi Zorladı mı?

Kimseyi “klibi izleyeceksiniz kardeşim yoksa sonunuz böyle olur” gibisinden zorlayan oldu mu? olmadı. Herkes merakından, beğendiğinden, beğenmediğinden bir şekilde girip izledi ve ülkenin nüfusunu geçerek 130 milyona bir ay kadar kısa süre içerisinde ulaşmış oldu. Bunun adı başarıdır. İster inkar edilsin, ister edilmesin.

Reynmen – Derdim Olsun

Bir kaç haber sitesinde Reynmen’in herhangi bir ajans ile çalışmadığı söyleniyor. Fakat klibi pek çok YouTuber’ın da ajans çalışmalarını yürüten ILS Vision desteği ile yapıldığını biliyoruz. Firmanın portfolyosunda da Reynmen’in profilini görebilmek mümkün.

ils vision reynmen

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler