Cuma, Nisan 26, 2024

Robert Downey Jr. Yapay Zekayı Konu Alan YouTube Red Dizisi Yapıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu Robert Downey Jr. ve eşi yapımcı Susan Downey,  bugün YouTube’da yapay zekayı konu alan bir istihbarat belgesel serisi dizisi çıkaracaklarını açıkladı. Serinin her biri bir saat sürecek sekiz bölüm olacak ve gelecek yıl ücretli üyelik tabanlı YouTube Red platformunda yayınlanacak.

Seri dizinin ismi hakkında henüz bir bilgi verilmedi, fakat Robert Downey Jr.’un yapay zeka konusunun işleneceğini ve bilim adamlarını, filozofları ve diğer uzmanları barındıracak olan diziyi ev sahipliği yapması ve anlatmılacağını iddia edilmekte. YouTube, dizinin, yapay zekanın bugün ve gelecekte nasıl çalıştığımızı ve yaşadığımız şekli nasıl dönüştürdüğünü araştıracağını söylüyor. Seri, Downeys tarafından prodüksiyon şirketi Team Downey tarafından yönetilecek.

Susan Downey yaptığı açıklamada, “Robert ve ben karmaşık ve genellikle kutuplaşan bir konu olan yapay zeka için bir merakı paylaşıyoruz” dedi. “Amacımız, yapay zeka’yı objektiflik ve erişilebilirlik merceğinden, tamamen cesur, sıçrayan ve eğlenceli bir şekilde keşfetmektir.” açıklamasında bulundu.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler