Cuma, Nisan 19, 2024

RTX 3060 Ekran Kartları Şimdiden İkinci Elde Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA RTX 3060 modeli üzerinde tartışmalar bitmiyor. Kart daha uygun fiyatlı olacak ve serinin belki de en gözde modeli olacak. Bu nedenle yeni karta ilgi çok yoğun.

Aslında bu seriye asıl ilgi gösteren, son dakikaya kadar madenciler olmuştu. Hem uygun fiyatlı hem de güçlü yeni seri ekran kartları, kripto para madencileri için bulunmaz fırsat.

Son dakikaya kadar diyoruz çünkü neyse ki NVIDIA bu konuda önlemini aldı. Yakın zamanda bu seriye özel bir güncelleme verildiği ve kartın madencilik performansının düşürüldüğü açıklanmıştı. Haliyle oyuncuların önü açıldı.

İşte paylaşacağımız ikinci el haberi de tam olarak bununla alakalı olabilir. Öyle ki madencilik için bir şekilde kartlara erken ulaştığı düşünülen bir satıcı, ikinci el RTX 3060 modellerini satışa çıkardı.

İkinci el RTX 3060 ilanı düşündürücü!

Gigabyte RTX 3060 12 GB Eagle model olduğu görülen kartlar, muhtemelen madencilik için satın alındı. Fakat NVIDIA’nın yaptığı düzenleme sonrasında bu kartların madencilik için bir önemi kalmadığı ve bunun için de ikinci el olarak satıldığı düşünülüyor.

RTX 3060

Belarus’ta bir sitede satışa sunulan kartlar için istenen fiyat ise 1080 dolar. Asıl merak edilen yarın satışa çıkacak olan ekran kartlarının nasıl olup kullanıcıların eline geçtiği. Ya da kartı satan ismin kullanıcı mı yoksa madencilik odaklı bir merkez mi olduğu da bilinmiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler