Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung, Ekran Altı Kamera Teknolojisini İlk Kez Dizüstü Bilgisayarda Kullanabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

ZTE’den sonra Samsung’un, ekran altı kamera teknolojisine sahip bir telefon geliştirmeye çalışan ikinci şirket olacağı söylendi. Samsung Display, teknolojiyi başarıyla geliştirdi, ancak bunu ilk olarak Samsung’un premium telefonlarında göremeyebiliriz, muhtemelen ilk olarak Samsung Blade Bezel adlı yeni dizüstü bilgisayarında bu teknolojiyi göreceğiz.

Samsung Display, Weibo sayfasında Blade Bezel’in bir tanıtım videosunu yayınladı ve ekran altı teknolojisini ve %93 ekran / kasa oranına sahip (XDA aracılığıyla) neredeyse çerçevesiz bir ekranı sergiledi. Teaser, çok fazla bilgi vermedi ve bizi dizüstü bilgisayarın fiyatı, özellikleri ve lansman tarihi konusunda karanlıkta bıraktı. Ancak bildiğimiz şey, dizüstü bilgisayarın yalnızca 1 mm kalınlığında ve 130 gr ağırlığında olduğudur.

Herkesin Samsung’un ekran altı kamera teknolojisini ilk önce bir akıllı telefonda görmeyi beklediği gerçeği göz önüne alındığında bu kesinlikle şaşırtıcı. Bununla birlikte, Samsung’un teknolojiyi bir dizüstü bilgisayarda sergilemiş olması, Galaxy Z Fold 3’ün ekran altı teknolojisine sahip ilk Samsung cihazı olma olasılığını dışlamıyor. Bununla birlikte, Samsung’un yeni ekran teknolojisini premium telefonlarının yanı sıra yakında çıkacak olan dizüstü bilgisayarlarına da dahil etmeye hazır olduğu oldukça açık. Görülecek olan şey, Blade Bezel dizüstü bilgisayarın Z Fold 3’ten önce başlatılıp başlatılmayacağı ve ekran altı kamera ekranına sahip Samsung cihazı olup olmadığı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler