Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung, Exynos 7904 Yonga Setini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gelişmiş yarı iletken teknolojisinde oldukça ileride olan Samsung, orta sınıf akıllı telefonlarda üst düzey özelliklere izin veren gelişmiş multimedya desteğine sahip bir mobil işlemcisi olan en son Exynos 7 Serisi 7904’ü duyurdu.

Samsung’un Hindistan pazarını göz önünde bulundurarak duyurduğu bu yeni yonga seti 3 kameraya sahip akıllı telefonlara yardımcı olacak.

Samsung Exynos 7904 Yonga Setinin Özellikleri

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, oldukça iyi performansa sahip, orta sınıf akıllı telefonlarının kalbinde yatacak Exynos 7904 yonga setini duyurdu.

14’nm’lik bir üretim sürecinden geçen yonga seti, 1.8 GHz saat hızında çalışan iki adet Cortex-A73 çekirdeği ve 1.6 GHz saat hızında çalışan altı Cortex-A53 çekirdeği ile donatılmış.

Cortex-A73 çekirdekleri daha hızlı web gezintisi, uygulama başlatımı ve akıllı telefonlardaki diğer birçok önemli işlem için gereken hızlı tek çekirdek performansını sunuyor.

 

gsmarena 001

Samung’un bu yeni yonga setini önümüzdeki dönemlerde piyasaya süreceği orta sınıf akıllı telefonlarında kullanmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler