Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Book Ailesi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, 28 Nisan’da (yani bugün) “şimdiye kadarki en güçlü Galaxy’yi keşfetmek” için bir Unpacked etkinliği düzenliyor olacak ve olaya bakın ki aynı gün içinde Samsung Galaxy Book ailesi tamamen sızdırıldı. Çeşitli sızıntılar sayesinde, Samsung’un bugün bu etkinlikte yeni bir Galaxy Books serisini ortaya çıkaracağını zaten biliyoruz. WinFuture bugün, resmi tanıtım öncesinde tüm Galaxy Book serisini sızdırdı. Samsung bugün aşağıdaki cihazları duyuracak.

  • Samsung Galaxy Book Pro 13 inç ve 15 inç
  • Samsung Galaxy Book Pro 360 13 inç ve 15 inç
  • Samsung Galaxy Book
  • Samsung Galaxy Book Go

Samsung Galaxy Book Pro

Samsung Galaxy Book Pro, en yeni Intel 11. nesil işlemciler tarafından desteklenecek, 16GB’a kadar RAM bellek sunacak, 512GB SSD depolama alanı, Intel Iris Xe ve Nvidia MX450 grafik birimlerine sahip amiral gemisi dizüstü bilgisayar olacak. Bu dizüstü bilgisayar 13 inç ve/veya 15 inç tamamen HD (FHD) AMOLED ekran seçenekleriyle satışa sunulacak.

Thunderbolt 4 bağlantı noktasına ek olarak, belirli modellerde isteğe bağlı LTE bağlantı desteği bulunuyor olacak. Samsung ayrıca bu dizüstü bilgisayarda çeşitli özel yazılım deneyimleri de içerecek. 868g ağırlığındaki 13 inçlik modelde 63 Wh Li-Po pil bulunurken, 1.04 Kg ağırlığındaki 15 inçlik modelde 68 Wh Li-Po pil yer alacak.

Samsung Galaxy Book Pro 360

Galaxy Book Pro 360 modeli, Galaxy Book Pro dizüstü bilgisayarın katlanabilen versiyonudur. 360 derece dönebilen menteşe, dokunmatik ekran ve Samsung S-Pen desteği ile birlikte geliyor olacak. 1.04 Kg ağırlığındaki 13 inçlik modelde 63 Wh Li-Ion pil bulunurken, 1.39 Kg ağırlığındaki 15 inçlik versiyonda 68 Wh Li-Ion pil yer alacak.

Samsung Galaxy Book

Samsung Galaxy Book, 15 inç Full HD LCD ekran, 11. nesil Intel Core i5 işlemci, 8GB RAM bellek ve 256 GB PCIe NVMe tabanlı SSD depolama alanına sahip olacak. Samsung ayrıca isteğe bağlı yükseltmeler olarak Nvidia GeForce MX450 ekran kartı ve LTE bağlantısı sunuyor. 54 watt saatlik pil, mükemmel pil ömrü sunmayı hedefliyor ve Galaxy Book, yaklaşık olarak 700 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Samsung Galaxy Book Go

Samsung Galaxy Book Go, Qualcomm Snapdragon 8CX ve 7C işlemciler tarafından gücünü alacak. 7C modeli 4GB DDR4X RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte gelirken, 8CX modeli 8GB RAM ve 256GB depolama alanı ile birlikte gelecek. Yeni Snapdragon 8CX (Gen X), Snapdragon 8CX Gen.1 ile karşılaştırıldığında %10’a kadar iyileştirilmiş işlemci performansı ve %40’a kadar iyileştirilmiş ekran kartı performansı sağlayacak.

Samsung Galaxy Book Go modelleri, iyi bir görsel deneyim için 14 inç FHD ekrana sahip olacak. Snapdragon 7C işlemci, 4GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip giriş seviyesi Samsung Galaxy Book Go, Amerika Birleşik Devletleri’nde yalnızca 349 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler