Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy Book Pro ve Samsung Galaxy Book Pro 360 Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Üç hafta önce Evan Blass bir diğer adı ile evLeaks, yaklaşan Samsung Galaxy Book Pro ve Samsung Galaxy Book Pro 360‘ın teknik özelliklerini ve resimlerini internette yayınladı. Evan Blass tarafından yayımlanan görseller daha çok sanal ortamda üretilen görsellerdi ancak şimdi biraz daha az göz alıcı ama ürünü canlı kanlı gösteren fotoğraflar Koreli sertifika yetkilisi SafetyKorea tarafından sızdırıldı.

SAMSUNG GALAXY BOOK PRO

Samsung Galaxy Book Pro
Samsung Galaxy Book Pro ve Samsung Galaxy Book Pro 360 Sızdırıldı! 3

Samsung Galaxy Book Pro, 13 ve 15 inç ekran boyutunda ve mavi ile gümüş olmak üzere iki renk seçeneğinde sunulacak olan standart bir dizüstü bilgisayar ve Thunderbolt 4 girişleri sunacak. İşlemci tarafında ise 11. nesil Intel işlemciler tarafından güç alacak, isteğe bağlı yerleşik veya ayrı (Nvidia MX450) grafik kartı ve Full HD AMOLED ekran paneline sahip olacak. 4G ve LTE hücresel bağlantı desteğini de kullanıcılara sunacak.

SAMSUNG GALAXY BOOK PRO 360

Samsung Galaxy Book Pro 360 2
Samsung Galaxy Book Pro ve Samsung Galaxy Book Pro 360 Sızdırıldı! 4

Samsung Galaxy Book Pro 360 modeli ise, S-Pen kalem desteğine sahip ve isminden de anlaşılacağı üzere bir tablete dönüştürülebilir ekrana sahip olacak ayrıca 13 ve 15 inç ekran boyutlarında ve lacivert ile altın olmak üzere iki renkte satışa sunulacak. Cihaz ayrıca 11. nesil Intel işlemcilerden güç alacak ve Thunderbolt 4 girişleri sunacak ve LTE hücresel bağlantı da yer alacak bunlara ek olarak isteğe bağlı yerleşik veya ayrı (Nvidia MX450) grafik kartı ve Full HD AMOLED ekran seçeneği de olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler