Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition Satışa Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta ilk görselleri için sızıntıları gelen Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition versiyonu, resmi olarak satışa sunuldu.

İsmi size biraz şaşalı gelebilir ve acaba ne değişti diye umutlanabilirsiniz ama aslında ürün hakkında gerçek biraz daha farklı. Samsung bu seride ne sunuyor ya da seriye ne ekliyor bakalım.

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition, Aslında Bir Taşama Kutusu

Ürünün standart versiyondan en büyük farkı, Poketop kutularına sahip olması. Pokemon hayranlarının yakından tanıyacağı kutular, kulaklıkların taşıma kutusu olarak tasarlanmış durumda.

Kaçırmayın: Epic Games İddialı Oyunlar Vermeye Hazırlanıyor 

Kulaklıklar bu kutular dışında teknik özellikler açısından bir fark barındırıyor mu derseniz barındırmıyor. Teknik açıdan bir farkın olmadığını görüyoruz. Ama şunu da söylemem lazım ki bu tip ürünleri bu tip ek aksesuarlarla zenginleştirmek güzel fikir.

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition

Özellikle bu aksesuar yıllardır popülerliğini koruyan Pokemon serisiyle alakalı olunca, daha bir ilgi çekici hala geliyor.

Yeni kutusu ve kutunun yanında gelen 11 adet özel Pokemen çıkartmasıyla satışa sunulan Buds 2 Pokemon Edition için fiyat kısmına da geçebiliriz.

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition

Sadece Kore’de satışa çıkacağı öğrenilen seri, yaklaşık olarak 105 dolarlık bir fiyata denk geliyor. Artık ana modele göre ne kadar tercih edilir bilemiyoruz ama stokların sınırlı olduğu da açıklamalarda yer alan detaylardan biri oldu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler