Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy S10e Kamera Özellikleri ve Testi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un çıkardığı yeni amiral gemilerinin arasından en uygun fiyatlı olarak adlandırdığı S10e cihazında 5.8 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran bulunuyor. Diğer iki S10 modelinde parmak izi sensörü bulunmuyor fakat Samsung S10e modelinde parmak izi sensörü konumlandırmayı tercih etmiş.

Samsung S10e gücünü Samsung Exynos 9820 yonga setinden alırken cihazda 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM / 256GB dahili depolama alanına sahip iki farklı seçenek ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Samsung Galaxy S10e Kamera Özellikleri

Samsung 2019 yılının ilk amiral gemisini kullanıcıların beğenisine sundu. Samsung’un uygun fiyatlı olarak çıkardığı Galaxy S10e cihazının kamera performans testide belli oldu. S10e cihazının arka tarafında iki adet kamera bulunuyor. Bunlardan biri 12 MP f/1,5 geniş açılı lens OIS diğeri ise 16 MP f/2,2 ultra geniş açılı lens olarak belirlenmiş. Cihazın ön tarafına baktığımızda ekranın tam sağ üst köşesine konumlandırılmış bir adet kamera bizleri karşılıyor. Ön tarafta 10 MP çözünürlüğünde f/1,9, Dual Pixel, 4K UHD video kayıt desteği ile bizleri karşılıyor.

Çıkardığı yeni amiral gemilerinin arasında en uygun fiyatlı olması diğer iki cihaz karşısında beklentileri düşürüyor fakat gerçekten inanılmaz bir görüntü kalitesi olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S10E 6 Samsung Galaxy S10E 8 Samsung Galaxy S10E 5 1

Samsung Galaxy S10e Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Samsung her bu üç cihazı 21 şubat tarihinde yani bugün ön satışa sundu. Cihazı ön satıştan hariç almak isteyenler 8 Mart tarihini beklemek zorunda. Çünkü cihaz 8 Mart tarihinde piyasaya sürülecek. Ayrıca cihazın yurt dışı fiyatı ve Türkiye fiyatı da belli oldu. Samsung S10e cihazının yurt dışı fiyatı 749 dolar, Türkiye fiyatı ise 5.499 TL olarak belirlenmiş.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler