Salı, Ekim 22, 2024

Samsung Galaxy S23 için Tüm Teknik Özellikler Gözüktü

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu olacak Samsung Galaxy S23 için sızıntılar başladı.

Geçtiğimiz ay telefonun, performans testi veri tabanlarında da yer aldığı iddia edilmişti. Teknik özellikler açısından ilk büyük sızıntı bugün gerçekleşmiş oldu. Tabii ki özelliklerin ne kadarı doğru şu an için bilmek mümkün değil ama paylaşılan özelliklere baktığımız zaman, çok iddialı bir akıllı telefon bekliyoruz.

Samsung Galaxy S23, Android’in Yeni Kıralı Olabilir

Paylaşılan teknik özelliklere göre yeni amiral gemisi akıllı telefon içerisinde Snapdragon 8 Gen 2 işlemci yer alacak. Bu işlemcinin temel model dahil ailenin tüm modellerinde yer almasını bekliyoruz.

Ekran kısmında ise 6.1 inç Full HD+ sAMOLED bir ekran kullanılacağı ve bu ekranın 120 Hz yenileme hızı sunacağı iddiası var. Temel modelde yer alacağı söylenen ekran bu. Diğer modellerde ekranda değişiklik olur mu bilemiyoruz.

BENZER:  Popüler POCO Telefon için HyperOS 1.0 Güncellemesi Yolda

Samsung Galaxy S23

Gelelim telefonda yer alacağı söylenen kameralara. Açıkçası bu kısımda beklentileri değiştiren iddialar var. Son sızıntıda, 50 MP arka ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 10 MP telefoto kamerasının yer alacağı söyleniyor. Yine temel model dışındaki telefonlarda da kameralar değişebilir.

Yeni Samsung Galaxy S23 için söz edilen diğer özellikler 8 GB RAM, 3.900 mAh değerinde 25W hızlı şarj destekli batarya ve OneUI 5.0 arayüzü.

Bu özelliklerle beraber Android evreninin yeni amiral gemilerinden biri olacak olan akıllı telefonun tanıtımını da yeni yılın hemen başlarında bekliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler