Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung “Note 7’yi İade Et Hediye Çekini Kap” Kampanyası Başlattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Note 7‘leri toplama programını çabuk başlattı. Müşterilerine cihazları iade etmeleri için 100 dolarlık bir hediye çeki sunarak cazip teklif vermeyi hedefliyor. Note 7‘yi iade eden kişiler hediye çekini farklı bir Samsung ürününü alarak değerlendirebiliyor.

Samsung Galaxy Note 7 Hediye Çeki Kampanyası

Malum Samsung tüm Note 7‘leri toplayarak bir hurdalıkta imha edecek. Bu süreci çok fazla uzatmamak ve tarihin derinliklerine gömebilmek için hızlı davranıyor. Şuan için sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayan kampanya kısa sürede ilgi çekerek müşterileri iadeye zorladı.

Çünkü Samsung geri çağırma ile ilgili açıklama yaptıktan sonra, bir şeyler yapmadan tüm cihazları toplayamayacağını biliyordu. O yüzden şuanda ABD’de iade edilen tüm Note 7’ler için 100 dolarlık bir hediye çeki koşulsuz şartsız veriliyor. Bugün başlayan kampanyada 120 bin cihazın iade edildiği konuşuluyor.

samsung-galaxy-note-7-iade-programi-2
İşin bir de Türkiye tarafı var tabii ki. Samsung Türkiye bu konuda henüz bir açıklama yapmazken, aynı durumun ülkemizde de uygulanacağını düşünüyoruz. Belki de Samsung VR hediye ederek müşterilerinin gönlünü kazanmaya çalışabilirler.

Samsung‘un ABD’de başlattığı değişim kampanyasını buradan inceleyebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler