Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung, Rusya’ya Ürün Satışını Durdurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, Cuma günü yaptığı bir açıklamada şirketin Rusya’ya yaptıkları sevkiyatı askıya aldıklarını resmi olarak duyurdu. Adı verilmeyen bir Samsung temsilcisi şirketin genel halkla ilişkiler e-posta aracılığıyla yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:

“Mevcut jeopolitik gelişmeler nedeniyle Rusya’ya yapılan sevkiyatlar askıya alındı. Bir sonraki adımlarımızı belirlemek için bu karmaşık durumu aktif olarak izlemeye devam ediyoruz.”

İsmi bilinmeyen bir kaynağın Bloomberg’e verdiği demeçe göre, Samsung’un aldığı bu karar çiplerden akıllı telefonlara ve son tüketici ürünlerine kadar çeşitli bir çok sevkiyatı içeriyor.

Samsung ayrıca insanı yardım çabalarına bağışta bulunduğunu belirtti:

samsung
Samsung, Rusya'ya Ürün Satışını Durdurdu! 2

“Düşüncelerimiz etkilenen herkesle birlikte ve önceliğimiz tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin güvenliğini sağlamak. Mülteciler için yardım da dahil olmak üzere bölgedeki insani çabaları aktif olarak desteklemeyi planlıyoruz. Bu amaçla, 1 milyon doları tüketici elektroniği ürünleri olmak üzere 6 milyon dolar bağışta bulunmanın yanı sıra çalışanlarımızdan gelen gönüllü bağışlar da var.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler