Cuma, Nisan 26, 2024

Sinema Filmi Çıkarmış YouTuberlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

YouTube her geçen gün hayatımıza iyice giriyor. Hatta platform o kadar ilerledi ki önceden televizyonda takip ettiğimiz birçok ünlü YouTube kanallarını açarak sosyal medyada yer almaya çalışıyor. Bu yazımızda ise YouTube’a değinmeden YouTube’ta içerik üreticisi olarak takipçilerine video çeken kişilerin başrol aldığı sinema filmlerini listeleyeceğim. Hadi başlayalım!

 

Nasıl Yani – IMDB 8.3

Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker ve Uğur Can Akgül‘ü başrolde izleyeceğiniz bu filmde Burak Kut gibi ünlü isimleri de görmeniz mümkün.

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? – IMDB 6.1

Ülkemizde ki en fazla abone sayısına sahip olan YouTuber Enes Batur’un hayatını anlatığı bu filmde birçok sosyal medya fenomenini göreceksiniz. Bununla beraber Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci gibi profesyonel isimler de filmde yer alıyor.

Oha Diyorum! – IMDB 2.7

Oha Diyorum YouTube ekibinin tamamını izleyeceğiniz film ortalamanın çok altında IMDB puanına sahip. Filmin iyi & kötü yorumu ise izleyen seyircilerimize kalsın diyerek fragmanı şuraya bırakıyorum.

Cumali Ceber – IMDB 1.3

Halil Söyletmez’in Vine platformunda oluşturduğu karakter olan Cumali Ceber’i izleyeceğiniz film ‘Ekşi Sözlük’ te yürütülen “Cumali Ceber’e IMDB’de 1 puan veriyoruz” kampanyası sonucu epey düşük imdb puanında kaldı. Filmin bunu gerçekten hakedip haketmediği ise siz değerli izleyicilere kalmış. 

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk – IMDB 2.2

Erdi Dikmen’in yazıp yönettiği bu sinema filminde başrolde Barbaros Dikmen’i izliyoruz. Sosyal medyana ün kazanıp bunu sinemada bir kazanç haline çevirmeye çalışan ilk fenomen olduğunu söyleyebiliriz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler