Cumartesi, Nisan 27, 2024

Siri’nin Sesi Değişiyor! Artık Daha Doğal, Daha Gerçekçi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 11 ile birlikte Siri’nin seside değişiyor. Siri’nin sesi artık normal bir insan sesine daha yakın. Yani artık daha gerçekçi.

iPhone 8′in tanıtılma tarihi yaklaşırken, her geçen gün iOS 11 ile ilgili bir haber alıyoruz. Android Oreo‘nun da yayınlanmasından sonra Apple daha iyi yeniliklere gitmeye çabalıyor. iOS 11 ile gelecek özelliklerden bir tanesi ise daha gerçekçi Siri sesi.

Apple’ın geliştirme ekibi yanıtları bir bir eklerken, bu işlemin telefon işlemcisi için biraz ağır olacağı konuşuluyor. Apple ise bu sorunun üstesinden geleceğini belirtti. Geliştirici ekip ses tonlarını, yanıtları ve konuşmaları daha gerçekçi ve doğal hale getirmek için çalışmaları sürdürüyor.

sirinin sesi degisiyor

Siri’nin çok çok iyi bir asistan olduğunu biliyoruz. Aslına bakacak olursak bu güncelleme ile ‘nin kullanımı biraz daha artacaktır. Yanıtların ve tonların doğallaşması bu güncellemeye farklı bir yön katacak. Siri’nin yeni sesini aşağıdaki bağlantıya tıklayıp, çıkan sayfadaki raporun en altından dinleyebilirsiniz.

Siri’nin Yeni Sesi

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler