Perşembe, Nisan 25, 2024

Sitenize Yakışan Hosting Çeşidini Keşfedin

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hosting, barındırma kapasitesi ve sağladığı alan özellikleri ile çeşitli türleri bünyesinde bulunduran bir web sayfasının arka yüzüdür. Hosting paket hizmetleri başlıca Linux, Windows, WordPress, Radyo, e-mail ve kurumsal hizmetlerdir. Birbirinden farklı işlevlere sahip olan bu arka yüzlerden hangisi size uygun gelin birlikte inceleyelim.

Hosting veya veritabanı, web sitesi verilerini, yayınlarını, web sayfalarını, resimleri, dokümanları internet kullanıcısı için erişebileceği bir bilgisayarda tutulması ya da saklamasıdır. Barındırma, hosting ile işlevsel çalışan bu sistemde depolama görevi yapar. Kısacası barınma sağlayıcı da diyebiliriz. Web sitesi içeriğinin yüklendiği web sayfasının arayüzünde kayıtlı olan verileri arka planda tarayıcılarına aktarmakla görevlidir. Tüm dosyaları, içeriği ve veritabanlarını sizin alan adınıza depolar. Alan adınız tarayıcı adres çubuğuna girildiğinde, barınma sağlayıcınız talebi yerine getirir ve size ait dosyaları istenilen bilgisayara internet sağlayıcısı aracılığı ile transfer eder.

hosting1

WordPress Hosting İle Kendi Alan Adınızı Yaratın

WordPress hosting, WordPress kullanıcıları için özel oluşturulmuş kendi alan adını ve veri tabanını kullanan paylaşımlı bir hosting çeşididir. Sunucusu WordPress veri tabanına özel yapılandırılmıştır. Önbellek, güvenlik tabanı ve eklentilerle birlikte optimize yapılandırma şekilde çalışır. Taban ve veri olarak en fazla ülkemizde kullanılan, ayrıca birçok yan uygulama ile desteklenen wordpress sağlayıcısı geniş bant alanı ile de sınırsız hizmet sunmaktadır. WordPress site ya da blog oluşturmak için en basit ve kolay yoldur! Şu anda lider web sitelerinin üçte biri tarafından kullanılan, açık kaynak olarak en iyi geliştirilebilen bir içerik yönetim yazılımı ve uygulamasıdır. Kullanımı tamamen ücretsiz olan bu web sağlayıcısı gelişimi açısından diğer sağlayıcılar tarafından desteklenmektedir.

Linux Hosting İle Ekonomik Hizmetin Keyfini Çıkarın

Linux hosting, host hizmeti verdiği kullanıcılara web sitesi barındırmaları için sunulan pratik ve düşük maliyetli bir hizmettir. Linux barınma saplayıcı, PHP desteği sunmaktadır. WordPress,Joomla, Drupal gibi içerik yönetim sistemlerinin performansını artırır. Bunun dışında, Oracle, PostgreSQL, Javascript, Java, Flash, MySQL, Informix, Solid, FilePro gibi alt yapı iletişim sistemleri ile bağlantı sağlar. Birçok geliştiricinin bunu tercih etmesinin ana sebebi açık kaynak kod sistemidir. Linux sistemi güçlü bir savunma alt yapısı olduğu için dışarıdan gelen saldırılara karşı korumalı ve uptime oranı da oldukça yüksektir.

hosting 2

Windows Hosting İle Güvenilir Hizmeti Deneyimleyin

 Windows işletim sisteminin kurulu olduğu sunuculara bağlı çalışan Windows hosting bir barınma alanıdır. ASP.NET, ASP, ve HTML program dilleri ile sorunsuz çalışır. Bu tür, genellikle ASP tabanlı sitelerin arka yüzü olarak çalışır. Diğer barınma sağlayıcı tiplerine göre biraz daha maliyetlidir. Plesk Panel, Maestropanel ve Website sistemleri ile birlikte kullanım sağlamaktadır. ASP tabanlı sitelerde PHP çalıştırma özelliği ile sorunsuz çalışmaktadır. Javascript, HTML, Java, Flash ve ColdFusion gibi programları da sisteminde çalıştırabilir.

İyi Bir Barınma Sağlayıcı Arayanlar

 Hosting hizmetinde uzun yıllardır kalitesi ile isminden söz ettiren Güzel Hosting web sayfalarınızda gerçekleşebilecek veri kaybı problemlerine karşı periyodik olarak verilerinizi yedeklemektedir. Güzel Hosting özel olarak optimize edilen ve %100 uygulama uyumluluğu sağlayan hizmet sağlayıcıları ile sorunsuz ve hızlı bir web sitesi sunan en iyi hosting firmasıdır. Basit, Ekonomi-1, Ekonomi-2, Limitsiz paketleri ve uygun hosting fiyatları ihtiyacınıza uygun paketleri inceleyerek hemen sepete atabilirsiniz. Çok kısa bir süre içinde geri dönüş sağlanarak, alan adınız ve web siteniz hizmete sunulacaktır. Ayrıca farklı ödeme seçenekleri ile de sizlere ödeme kolaylığı sunmaktadır. Tüm dünyada geçerli olan ve kullanılan veri tabanlı cms, blog, forum, bilgi bankası, e-ticaret uygulaması ve bu uygulamalardan faydalanmak istiyorsanız siz de Güzel Hosting‘i tercih edebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler