Cuma, Nisan 19, 2024

Skoda Design Bisikletini Üretti, Türkiye’de Satışa Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de otomobil satışına devam eden ve Volkswagen grubuna ait olan Skoda, yeni üretmiş olduğu Design isimli bisiklet koleksiyonunu Türkiye’de satışa çıkarttı. Skoda Design bisiklet 24 ve 27 vites olarak dikkat çekerken, aynı zamanda 27 ve 29 inç jatlara sahip olduğu belirtildi.

Skoda Design Bisiklet Türkiye’de Satışa Çıktı

Bir otomobil firmasının bisiklet üretmesine nasıl yaklaşıyorsunuz ? Şahsi görüşümü belirteyim; otomobil firmalarının araçlarına göstermiş olduğu “sıfır” özenini bildiğim için bisikletlerine de sıcak bakıyorum. Skoda‘nın üretmiş olduğu 2016 Skoda Design adı altındaki bisiklet koleksiyonları da gayet yakışıklı olmuş.

Üç farklı modelde satışa sunulan bisikletler biraz sanki “yarışçı” bisikletlerini andırıyor gibi. Zaten Türkiye’deki bisikletler ile karşılaştırdığımızda 24 ve 27 vitesli bisikletlere her yerde rastlayamıyoruz. Geliştirilen süspansiyon sistemi ile birlikte, bisiklet bozuk zeminli yollara girdiğinde rahatsız edici titreşimlerden en az şekilde geri bildirim almasını sağlıyor. Zira bu özellik sürüşte çok önemli.

skoda-design-bisiklet-ekipmanlari
24 ve 27 vitesli olarak satışa çıkan Skoda Design bisikletleri 1.925 TL‘den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu. Eğer satın almayı düşünürseniz öncelik olarak test sürüşü imkanından faydalanabilirsiniz.

skoda-design
Satışa çıkan bisiklet modelleri ise aşağıdaki gibidir;

❱ MTB 29+

❱ MTB 27

❱ MTB 27+

Bisikletlerin yanı sıra, aynı zamanda suluk, kıyafet, kask, gözlük ve diğer ekipmanları da temin edebiliyorsunuz. Yukarıdaki galeri sisteminden detayları ve fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Eğer Skoda Design bisikletleri incelemek isterseniz buraya tıklayarak adresi ziyaret edebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler