Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Skywell ET5 LR Legend Modelinde Fiyatlar Sabitleniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elektrikli otomobiller için seçenek genel anlamda artıyor. Farklı sınıflarda araçlarla tanışmaya başladık. Ama her kategoride olduğu gibi elektrikli araç kategorisinde de stok sorunları var. Birçok marka, araç olmadığı için ön sipariş sistemi üzerinden ilerliyor. Fakat bu durumda da teslimat tarihlerinde fiyat farkları ortaya çıkıyor. Bu sorunları aşmak için ise zaman zaman kampanyalar yapıldığını görüyoruz. Benzer bir kampanya haberi de Skywell ET5 LR Legend modeli için geldi.

Elde edilen bilgilere göre yeni seriyi tercih etmek isteyen sürücüler, sabit fiyat avantajlarından yararlanabilecek.

Skywell ET5 LR Legend için Fiyat Sabit Kampanyası

Kampanya kapsamında Mayıs ayında sipariş verdiğiniz ama teslimatı Haziran ayında yapılacak olan araçlar için herhangi bir fark ödemeyeceksiniz. Haziran ayında, teslimatlara kadar oluşacak olan kur farkı ya da zam farkı, sürücülere yansıtılmayacak.

Elektrikli araç pazarı için de önemli diyebileceğimiz kampanya şimdilik Mayıs ayı için geçerli olacak. Fakat ilerleyen günlerde fiyat sabitleme politikası konusunda yeni adımlar atılır mı bilemiyoruz.

Skywell ET5 LR Legend

Burada stok sorunlarının çözülmesi önem teşkil ediyor gibi gözüküyor. Skywell özelinde konuşmayıp tüm araç piyasasına baktığımız zaman, ciddi anlamda stok sorunları var. Sıfır araç bulmak oldukça zor ve araçlar için sıraya girmeniz gerekiyor.

Skywell ET5 LR Legend

Haliyle teslimat süreleri uzadığı için araçlar için ciddi fiyat farkları da karşımıza çıkıyor. Öyle ki bazı araçlarda aracın ikinci el modelinin sıfır fiyat listesindeki modelden daha pahalıya satıldığını bile görebiliyorsunuz. Bu noktada denge ne zaman kurulacak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler