Perşembe, Mart 28, 2024

ŞOK Mağazalarından Riot Puanı Satın Alabilirsiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

League of Legends oyuncularını sevindirecek bir haberle karşınızdayız, sevgili okurlar. Perakende satış mağazası zinciri ŞOK, kasalarında League of Legends için sunulan Riot Puanı kodları satmaya başladı. Hemen her bölgede yer alan ŞOK mağazalarında Riot Puanı satılması, özellikle kredi kartı imkânı olmayan kullanıcıları sevindireceğe benziyor. Detaylar, haberimizin devamında.

Herhalde El Atmadıkları Sektör Kalmayacak

Bim ve A101 mağazalarında teknoloji severlere hitap eder nitelikte, çok sayıda satışla karşılaşmıştık. Fakat bu zamana kadar hiçbiri, oyunlar için dijital para birimi satışına el atmamıştı.

Ülkemizin her yerine yayılmış olan ŞOK mağazaları sayesinde, bu durum bozuluyor. Dev perakende satış mağazası ŞOK; ezber bozan bir hareketle, özellikle kredi kartı bulunmayan LOL oyuncularını sevindiriyor.

Popüler mağaza zinciri, kasalarında Riot Puanı kodu satışına başladı. Mağaza kasasından edinebileceğiniz bu kodları, kolayca League of Legends hesabınıza tanımlayabilirsiniz.

ŞOK Mağazalarından RP Satın Alabilirsiniz İÇERİK min

Bu kodları satın almak için, bulunduğunuz yere en yakın ŞOK mağazasına gitmeniz yeterli. Çıkış bölümlerinde yer alan kasalara giderek, kasiyer personele Riot Puanı satın almak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Kasa personelleri, Riot Games ile yaptıkları anlaşmalar sonucunda belirlenen fiyatlarla sizlere RP kodunuzu teslim edeceklerdir.

“Peki hoca, ne kadar ödeyeceğiz?” derseniz, onu da şöyle açıklayalım.

  • 400 RP için 10TL
  • 840 RP için 20TL
  • 1780 RP için 40TL
  • 3620 RP için 80TL
  • 6450 RP için ise 135TL ödemeniz gerekiyor.

 

Ülkemizde 5500’ü aşkın mağazası ile hemen her bölgede bulabileceğiniz ŞOK mağazalarında uygulanan bu fiyat politikası, Riot Games tarafından belirlenen ücretlerle tamamen aynı, sevgili okurlar. Yani mağazalardan alacağınız bu kodlar için fazladan ücret ödeme gibi bir durum söz konusu değil.

Peki Bu Kodlar Nasıl Aktif Edilir?

Kodlar, mağaza tarafından kesilen fiş vasıtasıyla teslim ediliyor. Bu fişler; normal alışverişlerinizde verilen fişlerden ayrı olarak sunuluyor.

Mağazadan kodumuzu satın aldıktan sonra evlerimize doğru yola koyuluyoruz.

ŞOK Mağazalarından RP Satın Alabilirsiniz jpeg

Kodumuzu aktif etmek istediğimiz League of Legends hesabımıza giriş yapıyoruz.

Ardından “Mağaza” bölümüne tıklayarak “RP Satın Al” sekmesine giriş yapıyoruz.

Sonrasında “Riot Pin ve Kodlar” seçeneğini seçerek, mağazadan aldığımız fişteki kodu belirtilen boş alana giriyoruz.

Gönder” butonuna tıklayarak satın aldığımız RP kodunu kullanmış oluyoruz. Bundan sonrasında, satın almış olduğunuz RP puanlarınızı dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

15 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler