Cumartesi, Nisan 20, 2024

Son İş Gününde Donald Trump’ın Twitter Hesabını Kapattı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlü sosyal medya platformu Twitter‘daki bir çalışan, Amerikan başkanı Donald Trump‘ın resmi Twitter hesabını 11 dakika boyunca kapattı. Twitter, bu kişinin ismini açıklamayı reddetti. Bu olayın üzerine; ünlü başkanın hesabını kapatan çalışan, Amerika‘nın yeni kahramanı ilan edildi.

Son İş Gününde Donald Trumpın Twitter Hesabını Sildi İÇERİK png min

“Tweetlerim, Favlarım; Hani Benim Fanlarım?”

Takip edenler bilir, Amerikan başkanı Donal Trump, Twitter hesabını hesabını yoğun bir şekilde kullanmakta. Kendisini takip edenler ile arayı hiç soğutmuyor. Farklı karakteristik yapısını Twitter hesabından yaptığı paylaşımlardan da anlamak mümkün. Kimi zaman devlet meseleleri hakkında paylaşımlar yapıyor, kimi zaman ise kendisini hedef alan sataşmalara cevap veriyor.

Twitter Çalışanı Bu Durumdan Sıkılmış Gibi

Dünya medyasında kendisinden sıkça bahsettiren lider; bu sefer yaptığı bir konuşmayla veya anlaşmayla değil,başka bir vatandaş tarafından resmi Twitter hesabını hedef alan bir eylem ile kendisinden söz ettirdi.

Sosyal medyayı bu kadar yoğun kullanan başkan; kimi kitlelerce beğeni alırken, bazı Amerikan vatandaşlar tarafından ise hoş karşılanmıyor. Bu durum bir Twitter çalışanının da hoşuna gitmemiş olmalı ki, işinin son gününde olan çalışan, Amerikan başkanı Donald Trump‘ın resmi Twitter hesabını 11 dakika boyunca kapattı. 

Halk arasında “Yürek Yemişlik” olarak tabir edebileceğimiz bu hareketin ardından lider Trump sessiz kalmayı tercih etti. Twitter ekibi ise ilk açıklamasında bu problemin bir hatadan kaynaklı olduğunu bildirdi. Fakat olayın gerçek yüzü kısa bir süre sonra ortaya çıktı. İşinde son gününü yaşayan bir Twitter çalışanı, işteki son vaktinde Amerikan başkanı Donald Trump‘ın hesabını 11 dakika boyunca kapattı. Olayın üzerine bu kişi Amerika‘nın yeni kahramanı olarak ilan edildi ve halktan büyük bir kesim, bu çalışanın madalyayı hak ettiğini düşündü.

Gerçekten ilginç bir durum. 11 dakikalığına da olsa bir devlet başkanının Twitter hesabını kapatabilmek için çok büyük şeyleri göze alabilmiş olmak gerekir diye düşünüyorum.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler