Perşembe, Nisan 18, 2024

Sony PS Plus Video Pass Ortaya Çıktı! Ne Sağlayacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

PS Plus Video Pass, geçtiğimiz gün sızdırılmış ve şaşılacak şekilde Polonya resmi sitesinde ortaya çıkmıştı. Sony, maden artık gözüktü o zaman tanıtımı da yapalım dedi ve servisin tanıtımını yaptı.

Böylece konsol sahiplerine yeni bir alternatif servis sunulmuş oldu. Fakat bu kez odak oyunlar değil. Bu sefer odağa konan dijital içerikler. Film ve diziler.

PS Plus Video Pass neler getirmekte?

Bir dijital içerik servisi olarak da görebileceğimiz bu serviste, sadece PS Plus abonelerine özel Sony Pictures yapımları sunulacak. Filmler ve dizilere erişip izleyebileceğiz.

İzleyebileceğiz dedik ama şu an için servis testlerde ve sadece Polonya’da kullanılabilir. Yani biz bekleyeceğiz olarak değiştiriyorum o kısmı. 🙂 1 yıl boyunca da söz konusu testler devam edecek.

PS Plus Video Pass

Bu sürede neyi neden ve niçin test edeceklerini bilemiyoruz. Şu an için aralarında Venom gibi ünlü yapımların da bulduğu filmler erişime açılmış vaziyette. Bloodshot, Arrival gibi filmler de ulaşılabilir. Bunun yanın da Swat gibi ünlü dizilerin de belli sezonları eklenmiş.

Şimdilik PS Plus Video Pass için ücret ne ya da ek bir üyelik gerektirecek mi soruları yanıtsız. Polonya testleri bitsin bu servisi bir kez daha değerlendirelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler