Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sony Şirketinden İlginç PlayStation 5 Göndermesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçmiyor ki, bir göndermeyle daha karşılaşmayalım. Sony tarafından PlayStation 4 kullanıcıları için sunulan dinamik bir temada ilginç bir detay yer alıyor. Kullanıcıların dikkatinden kaçmayan detayda, aynı font kullanılarak yazılmış iki yazıda “S” harflerinden birinin, daha çok 5 rakamına benzediği görülüyor. Bu gönderme de, âşikâr bir biçimde PlayStation 5‘e işaret ediyor.

Yeni Nesil Konsollara Giderek Yaklaşıyoruz

Yeni nesil konsollara az bir süre kaldığını hepimiz biliyoruz. Genel tahminlere göre en geç 2 yıl içerisinde, yeni nesil konsol duyuruları ile karşı karşıya kalacağız. 

Bu kadar kısa bir süre kalmışken kullanıcılar da, yapımcılar tarafından yapılacak göndermelere odaklanmış durumdalar. 

İnce eleyip sık dokuyan kullanıcılar; her duyuruya, her görsele yani kısacası her türlü detaya dikkat kesilmiş durumda. 

İşte bu gözlerini dört açan oyuncular, PlayStation 4 için sunulmuş dinamik temada ilginç bir detay buldu. 

Sony Şirketinden İlginç PlayStation 5 Göndermesi İÇERİK

“Happy Holidays” ve “PlayStation” yazılarının belli aralıklarla değiştiği temada, her iki ifade de aynı font kullanılarak yazılmış. Lâkin aynı karakter tipiyle yazılan bu yazılardaki “S” harfleri, birbirinden oldukça farklı görünüyor. 

PlayStation yazısında geçen “S” harfi, Happy Holidays yazısındakinden daha çok, 5 rakamına benziyor. Bu benzerlik öyle eften püften bir benzerlik de değil. Resmen 5 rakamını yapıştırmış adamlar.

Yapılan bu gönderme, yakın zamanda duyurulması beklenen PlayStation 5‘i akla getiriyor. Zaten PlayStation yazısına gizlenen bu detay da başka bir şeyi akla getirmez herhalde.

Bu durumu farkeden oyuncular, yaşanan gelişmeler ardından internet ortamında karşılaştırma görsellerini paylaştı. Sony şirketi, görüldüğü gibi 5 rakamını resmen gözümüze sokmuş.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler