Perşembe, Nisan 25, 2024

Sony Xperia XA A101’de Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özellikle BİM market zincirinin yaptığı teknolojik satışlardan sonra görmeye alıştığımız tabloda bu sefer A101 başrolde. Sony Xperia XA modelini 12 Nisan’dan itibaren ülke çapındaki 7000 A101 mağazasında bulmanız mümkün. 799 TL etiketi ile birlikte 2 senelik Sony Türkiye garantisini de sunan A101 sunduğu fiyat ile teknoloji marketlere adeta taş çıkartıyor. Teknoloji marketlerde 840 TL ile 1200 TL arasındaki satılan bu telefonu almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutup A101’den almanız sizin için karlı olacaktır.

Günlük ihtiyaçlarımızı giderdiğimiz market zincirlerinin zamana ayak uydurarak teknolojik aletler satması hoşumuza gitmiyor değil. Piyasadaki rekabeti arttırarak ürünlerde indirime gidiyorlar ve piyasayı tekelinde tutmaya çalışan teknoloji marketlere olan bağımlılığımızı azaltıyorlar. Bu marketlerin başında gelen A101 telefonun satılacağının açıkladağı katalogta aynı zamanda televizyon, mouse ve bir de sanal gerçeklik gözlüğü bulunuyor. Ayrıntılı olarak incelemek isteyenler için kataloğu şuraya bırakıyorum.

a101

Sony Xperia XA Başlıca Özellikler:

xperia 1

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler