Cuma, Mart 29, 2024

Soy Ağacı Bilgisi Hakkında Atılmış En İyi Tweetler

Paylaş

silkroad gaminggentr

e-Devlet Kapısı Devletin Kısayolu sloganıyla hayatımıza çokta uzun olmayan bir süre önce dahil olan sistem şuan için gerçekten birçok işlevsellik kazanmış durumda. Sigorta borcu, araç cezaları, ikametgah adresi gibi bilgileri öğrenebilmek veya güncellemek için ilgili devlet kurumuna gidip saatlerce sıra beklemeniz gerekebiliyordu. Ayrıca çıkartmanız gereken bir sayfa belge için de aynı sıraya giriyorduk. Şuan e-Devlet sistemi neredeyse her devlet kurumu adına birçok işlevi yerine getirebilecek duruma geldi. (Öğrenci Belgesi bile çıkartabiliyorsunuz!)

Alt/Üst Soy Bilgisi Sorgulama ismiyle tanıtılmasının üzerinden çok vakit geçmeden (neredeyse 3 saat) çöken sistem şuan tekrar aktif hale gelmiş durumda. Eskiler ortaya çıkınca sosyal medya mizahşörlerine de birçok malzeme çıkmış oldu ve konu hakkında binlerce tweet atıldı. Sizler için derlediğimiz bir dizi tweet; 

soy1 soy2 soy3

soy4

soy5

soy6

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler