Cumartesi, Nisan 20, 2024

Twitter’a Daha Sonra İçin Kaydet Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şirketin ürün müdürü Keith Coleman’ın dün gece bir tweet’te Twitter’a gelecek yeni değişikliği duyurdu. Artık bundan sonra tweetleri daha sonra okumak için kaydedebileceğiz.

Coleman, kullanıcı talepleri arasında yoğun olarak tweet’leri kaydetmek için beğenmek yerine zaten Twitter’da olacak bir şey yapılmasının istendiğini belirtti. Her ne kadar Facebook’a az girsem de her girdiğimde önemli bir bağlantı gördüğümde bunu aktif olarak kaydediyorum.

Fakat Twitter‘da bunun olmaması nedeniyle sürekli olarak beğenmek, retweetlemek ya da bağlantısını tarayıcıma kaydetmek zorunda kalıyordum.

Fakat tarayıcıma kaydetmek dışında beğenme ya da retweetlemek ile benim görmesini istemediğim kişilere ulaşmasına neden oluyor. İşte bu özelliğin ne zaman geleceği belli olmasa da geldiğinde Twitter üzerinde de aktif bir şekilde kullanacağıma şimdiden eminim.

Twitter ürün müdürü Jesar Shah ise daha sonrasında yer imlerinin nasıl görünebileceğinin ilk demosunu tweetledi.

Makalenin sonuna gelmemle birlikte eğer hala nasıl 280 karakterli tweet atmayı öğrenmediyseniz ya da size özellik gelmediyse 280 Karakterli Tweet Nasıl Atılır makalemizi de ziyaret edebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler