Cuma, Nisan 26, 2024

Spider-Man: Far From Home Daha Yeni Vizyona Girmesine Rağmen İnternete Düştü

Paylaş

silkroad gaminggentr

7 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girmiş olan Örümcek-Adam: Eve Dönüş filminin devamı olan Spider-Man: Far From Home bazı ülkelerde erkenden vizyona girmesi sebebiyle torrent sitelerine düşmüş durumda. 

Yönetmenliğini Jon Watts’ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Jon Favreau gibi isimler bulunuyor. İlk olarak Captain America : Civil War filminde gözüken karakterin daha sonrasında solo filmi gösterime girmişti ve  pek çok olumlu ve olumsuz yorum almıştı. Torrent sitelerinde paylaşılan filmin kopyalarının sinema çekimi olduğunu düşündüğümüzde ses ve görüntü kalitesini de hesaba kattığımızda hiç de güzel bir deneyim yaşatacağını söyleyemeyiz.

Serinin devam filmi Çin, Hong Kong ve Japonya’da normal tarihin öncesinde yani bir hafta öncesinde vizyona giriş yaptı. Tabi hal böyle olunca film global vizyon tarihinden önce internete sızmasının normal olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar film torrent sitelerinde dolaşsa da gişede güzel bir gelir elde ettiğini söyleyebiliriz. Şu anlık 111 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başaran Spider-Man: Far From Home’un tam olarak çıkış yaptığında bu geliri katlaması bekleniyor.

spider man far from home mysterio

4 Temmuz Amerikan Bağımsızlık Günü olması sebebiyle Sony filmi erkene çekerek ABD’de 2 Temmuz’da yani bugün vizyona gireceğini açıklamıştı. Bugün itibariyle vizyona giren film, pek çok ülkede olduğu gibi 5 Temmuz tarihinde beyaz perde ile buluşacak. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler