Cuma, Nisan 19, 2024

The Witcher Dizisinden İlk Görseller Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin en çok beğenilen serisi The Witcher’ın dizisine dair ilk detaylar geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Bu yılın sonuna doğru Netflix üzerinden seyircilerle buluşacak diziye dair ilk fotoğraflar nihayet paylaşıldı.

Başrolünde Superman rolüyle tanıdığımız Henry Cavill’ın bulunduğu dizide Ciri rolünü Freya Allan, Yennefer rolünü Anya Chalotra ve Triss rolünü ise Anna Shaffer üstleniyor. Çekim süreci neredeyse biten The Witcher dizisi bu yılın sonunda yayınlanacağı Netflix’in baş içerik görevlisi konumunda bulunan Ted Sarandos tarafından onaylanmıştı.

Oyun sektörüyle az çok alakası olan herkes bilir, The Witcher’ın neler ifade ettiğini. Rol yapma(RPG) unsurlarının bolca bulunduğu seride içerik ve senaryo yapıma o kadar güzel yedirilmiştir ki, insanın bu seriye hayranlık beslemesi gayet doğaldır. Her çıkardığı yeni oyunda bu dünyaya yeni şeyler katmayı başaran Cd Projekt Red ekibi, özellikle serinin 3. oyununda bizlerin fazlasıyla beğenisini kazanmış ve kendilerini kanıtlamışlardır.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu yılın sonlarına doğru Netflix üzerinde çıkacak olan dizi 8 bölümden oluşacak. Özellikle oyuncular tarafından merakla beklenen dizinin nasıl bir performans göstereceğini önümüzdeki aylarda öğreneceğiz.

İşte Diziden İlk Fotoğraflar

netflix thewitcher ig grid phase004 04

geralt the witcher 1562044765

the witcher foto

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler