Cuma, Nisan 19, 2024

Spider-Man: Far From Home İlk Haftasında Güzel Gelir Elde Etmeyi Başardı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Marvel sinematik evreninde bir döneme noktayı koyan Spider-Man: Far From Home, bir hafta önce vizyona girmesine rağmen güzel bir hasılat elde etmeyi başardı.

Yönetmenliğini Jon Watts’ın yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Jon Favreau gibi önemli isimler bulunuyor. İlk olarak Captain America : Civil War filminde gözüken karakterin daha sonrasında solo filmi gösterime girmişti ve pek çok olumlu ve olumsuz yorum almıştı.

Serinin devam filmi olan Spider-Man: Far From Home’un ne kadar kazandığına bakacak olursak film ABD’de 185 milyon dolar kazanmayı başarırken, global pazarda ise 395 milyon dolar gibi muhteşem bir gelir elde etti. Daha ilk haftasında olan filmin başarısına en büyük etkinin Avengers Endgame’in olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Marvel Studios’un başkanı olan Kevin Feige yaptığı açıklamada üçüncü fazın Avengers: Endgame ile değilde Spider-Man: Far From Home sayesinde biteceğini dile getirmişti. 

Avengers: Endgame sonrası dinlenmek için arkadaşlarıyla beraber Avrupa tatiline çıkan Peter Parker, yine düşmanlarla savaşmak zorunda kalıyor. Jake Gyllenhaal’ın hayat verdiği Mysterio ile işbirliği yapan Örümcek Adam beklenmedik sonuçlarla karşılaşıyor. 2 adet after credit sahnesine sahip olan Spider-Man: Far From Home’u izleyince pek çok duyguyu aynı anda yaşayacaksınız.

spider man far from home jake gyllenhaal mysterio 3b marvel

2 Temmuz’da ABD’de beyaz perde ile buluşan film, 5 Temmuz tarihinde de ülkemizde dahil pek çok ülkede vizyona girmişti. Böyle güzel bir gişe başarısı yakalayan Spider-Man: Far From Home filminin 1 milyar dolar barajını aşması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler