Salı, Nisan 23, 2024

Spotify Araçlar İçin Car View Modunu Test Ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çevrimiçi müzik platformu Spotify, araç kullanım anında uygulamayı kullanmak isteyen kullanıcılar için Car View modunu test ediyor.

Spotify, sürüş esnasında kullanıcıların zorlanmadan müziklerini kontrol edebildiği bir sürüş modu üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni modda uygulama, Bluetooth bağlantısını algıladığı anda otomatik olarak aktif olacak.

Yeni sürüş modu, temel olarak şarkı bilgilerini ve müzik kontrol düğmelerini basit bir şekilde kullanıcıya sunacak. Sürüş dikkatinin dağılmaması amacıyla albüm resimleri, bu ekranda görüntülenemeyecek. 2017 yılında buna benzer bir özelliği test eden Spotify, o yıla kıyasla sesli komutlara imkan veren mikrofon düğmesini de kullanımdan kaldırmış durumda.

Car View uygulaması henüz test ediliyor olsa da ilk etapta Android kullanıcıları için kullanıma sunulacak. Normalde Android Auto ve Apple Car desteği olan uygulama, bu destekleri sunmayan araçlar için uygun bir alternatif olacak. Öte yandan kullanıcı dilerse bu modu kapatabilecek ya da otomatik mod halini devre dışı bırakabilecek.

Yeni modun ne zaman aktif olacağı belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler