Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Spotify Lite Android Uygulaması 36 Ülkede Kullanıma Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Düşük ve eski sürüm Android cihazlar için geçen yıl duyurusunun yapıldığı Spotify Lite uygulaması şuan için 36 ülkede kullanıma sunuldu. Uygulama yamalı ya da zayıf internet bağlantılarında çalışmak üzere tasarlanmış ve yalnızca 10 MB’de, sınırlı depolama alanı olan ya da daha eski telefonlara sahip olan düşük kaliteli cihazlara yetecek kadar küçüktür. ,

SpotifyLite, 4.3 veya daha yeni bir sürümü çalıştıran Android cihazlarla sınırlıdır ve hem ödeme yapan hem de ödeme yapmayan kullanıcılara açıktır. Veri planlarını en üst düzeye çıkarmak konusunda endişeli olanlar için, uygulama, bu arabellek vurmaya yakın olduğunuzda size söyleyebilecek isteğe bağlı bir sınır ile birlikte geliyor.

Spotify ana uygulamanın özelliklerinin yüzde 90’ının Lite’ta, özellikle çoğunun etrafındaki alanlarda – video ve kapak sanatçısı dahil olmak üzere – çekirdek deneyim için kritik olmadıkça ihmal edildiğini iddia ediyor.

 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler