Cumartesi, Nisan 27, 2024

Spotify Premium Ücretlerine Zam!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya da ve ülkemiz de oldukça popüler olan müzik platformu Spotify, Türkiye’de ki Premium fiyatlarına zam yaptı. Yapılan zamdan öğrenci paketleri de etkilendi. Zam yapması uzun zamandır beklenen Spotify’in yeni abonelik ücretleri Ocak 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak. 

spotify 1

Yeni fiyatları e-posta yoluyla kullanıcılarına öğle saatlerinde ileten Spotify’in bu zammı yapmasının sebebi olarak kısa bir süre önce ortaya çıkan Dijital Hizmet Vergisi gösteriliyor. Yeni fiyatlara göz atmamız gerekirse en az zam öğrenci paketine gelmiş olarak gözüküyor.

Öğrenci paketinin önceki fiyatı 6,99 TL iken yeni gelen zam ile yeni ücret 8,99 TL olarak belirlendi. Diğer Premium abonelik seçeneği bireysel abonelikte ise 4 TL’lik bir artış gerçekleşti. Bireysel abonelik ücreti zam sonrası 17,99 TL olarak belirlendi.

Aile paketinde de fiyat değişikliği yapan Spotify Türkiye, eski abonelik ücreti üzerinden 6 TL zam yaptı. Zam sonrası Premium Aile paketinin fiyatı 26,99 TL olarak güncellendi. Ocak 2020 ile yürürlüğe girecek yeni fiyatların önümüzdeki iki ayı etkilemediğini belirtmiş olalım. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler