Cuma, Nisan 19, 2024

Spotify Zam Yaptı! Eski ve Yeni Fiyatlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde en çok kullanılan müzik servislerinden biri olan Spotify, yine üzdü. Öyle ki Spotify abonelik ücretlerine bir kez daha zam geldi. Döviz kuru falan filan derken, bundan sonra servise daha fazla para harcamamız gerekecek.

Tabii ki söz konusu zam olunca aklımıza gelen ilk soru “eski fiyatlar ile yeni fiyatlar arasında ne kadar fark var?” sorusu oluyor. Dilerseniz hem zam oranından söz edelim hem de eski fiyatlar ile yeni fiyatlar için bir karşılaştırma yapalım.

Spotify Zam Sonrasında Fiyatlar Nasıl Değişti?

Tek tek paketler için fiyatları aşağı ekleyeceğiz ama şunu söyleyebilirim ki %15-16 oranında bir zam söz konusu. Birazdan paylaşacağımız fiyatlar ise bugünden itibaren geçerli.

Sadece eski üyeler için şöyle bir şey var ki eski üyeler 2 ay daha aynı fiyattan kullanıma devam edecek.

Ekim ayından sonra mevcut üyelerin de yeni fiyatlarla ödeme yapması gerekecek. Bu detayları da verdikten sonra artık Spotify zamlı fiyatlarını listeleyebiliriz.

Spotify Zam

Spotify Zamlı Fiyatları ve Eski Fiyatlar – 1 Şubat 2023

PaketZam Sonrası Zam Öncesi 
Aile paketi64,99 TL49,99 TL
Duo paketi54,99 TL39,99 TL
Öğrenci Paketi21,99 YL14,99 TL
Bireysel Paketi39,99 TL29,99 TL

Zam sonrasında fiyatlar bu şekilde. Dilerim bir gün indirim geldi şeklinde de haber yapabiliriz. Sonuçta çok kullanılan bir dijital servisten söz ediyoruz. Fiyatların yükselmesi memnun edici değil.

Spotify Zam

Güncelleme – 7 Temmuz 2023 

En son geçtiğimiz Ağustos ayında bir zam yapıldığını görmüştük. Aradan geçen sürede bir zam haberi daha geldi. Temmuz 2023 itibariyle değişen fiyatları yukarıdaki tablomuza ekledik. Bu son zamdan önce geçerli olan fiyatları da yine tabloda bulabilirsiniz. Değişen fiyatlar konusunda yorumlarınızı da bekleriz. Hemen aşağıdan yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler