Cumartesi, Nisan 27, 2024

SSD Hız Testi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pc Hocası olarak Youtube kanalımızda sistem/ Laptop incelemelerimizde sizlere detaylı olarak bir çok test işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu yazımızda bizimde testlerimizde kullandığımız SSD hız testi programlarını sizler için derledik.

1- CrystalDiskInfo

Tüm dünyada en çok kullanılan SSD hız testi programı olan Crystal disk son derece güvenilir ve ücretsiz bir programdır. Geliştirici ekibi sürekli olarak uygulamaya güncelleme desteği sunmakta. Ayrıca kullanımı basit ve arayüzü gayet hızlıdır.

ssd hiz testi

2 – SSD UserBenchmark

2011 yılından bu yana bilgisayar donanımlarının bir çoğu için test programı geliştiren UserBenchmark ekibi bağımsız bir topluluk olmakla birlikte SSD hız testi programı bir çok değeri gösteren ve piyasadaki diğer rakiplerinin hızlarını gösteren bir yapıya sahip.

UBMResults

3-AS SSD Benchmark

Bağımsız bir geliştirici Alex Schepeljanski tarafından üretilen AS SSD Benchmark alternatif test programları arasında yer alıyor. Uygulama temelde Araç beş sentetik ve üç pratik test içeriyor.

as ssd bench

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler