Cumartesi, Nisan 27, 2024

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’in merakla beklenen yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu. 25 Haziran tarihinde başlayacak olan indirimler 9 Temmuz tarihinde son bulacak.

PC oyuncularının oyun oynamak için en çok kullandığı platformlardan birisi olan Steam, belirli dönemlerde yaptığı indirimler ile oyuncuları sevindirmeyi başarıyor. Bu dönemlerden biri olan yaz indirimleri yakın bir zamanda başlayacak. Tabi ki bu indirimler oyuncuların ceplerindeki tüm paraları da beraberinde götürecek.

Pek çok oyunda %90’a varan indirimler olacak

Sızıntılarıyla tanıdığımız Steam Calculator Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile beraber Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağını açıkladı. Geçtiğimiz sene 21 Haziran tarihinde başlayıp 4 Temmuz tarihinde biten indirimleri göz önüne aldığımızda 2019 yaz indirimlerinin tarihinin pek de yanlış bir tarihte başlamayacağını söyleyebiliriz.

Steam platformu üzerinde oyunları paylaşan birçok firma oyunlarını %90’a kadar varan indirimler ile beraber satışa sunacak. PlayerUnknown’s Battlegrounds, Grand Theft Auto 5, Rocket League, Euro Truck Simulator 2 ve daha birçok oyunun indirime gireceğini söyleyebiliriz.

Önemli steam indirimleri hangileri 12

Steam’in geliştiricisi olan Valve Corporation tarafından henüz net bir açıklama olmasa da büyük ihtimalle Steam 2019 yaz indirimleri bu tarihte başlayacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler