Cumartesi, Nisan 27, 2024

Steam’de 24TL Değerindeki Oyun, Humble Bundle’da Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Humble Bundle yine yaptı yapacağını. Bizleri oyunsuz bırakmayan Humble Bundle bu sefer de 24TL değerindeki bir oyunu ücretsiz hale getirdi.

Steam’de 24TL fiyat etiketine sahip olan Jalopy eğlenceli bir simülasyon oyunu. Arabaları konu edinen oyun Mart 2018’de çıkış yapmıştı. Tabi böyle oyunlardan yüksek satışlar beklemiyoruz ama oynadığımız zaman eğlendiğimiz aşikar.

Minskworks tarafından geliştirilen oyun farklı tarzı ile eğlence arayanlara hitap ediyor. Farklı bir deneyim sunan oyun eski model araçlarla başlıyor. Dahası oyun Berlin’den başlıyor ve Türkiye’ye doğru ilerliyor.

japoly2 e1558693198526

Tabi buda beraberinde oyuna Türkçe dil desteğini getiriyor. Aslında bakacak olursak oyun gayet eğlenceli duruyor. Tabi ücretsiz olması Steam Kütüphanelerimiz açısından bambaşka bir yere sahip. Bence bu fırsatı kaçırmadan oyuna sahip olun.

Japoly’i ücretsiz indirmek için buradaki bağlantıya tıklayın. Humble Bundle üyeliğinize giriş yaptıktan sonra oyunu sepetinize ekleyin ve satın alın. Daha sonra size verilen oyun kodunu Steam Kütüphanenizde “Oyun Ekle” kısmına girerek aktifleştirin.

Herşey bu kadar. Biz Humble Bundle’ın yaptığı kampanyaları takip ediyor olacağız. Bakalım bize daha ne gibi hediyeler verecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler