Perşembe, Mart 28, 2024

Steam’e Alternatifmi Geliyor? Epic Games Store Açıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games mağazası bugün hizmete girdi. Henüz bir kaç küçük geliştiricilerin üksek kaliteli oyunlarına  ev sahipliği yapıyor. Epic Games’in yaptığı açıklamada geliştiricinin oyunu yaparken harcadığı para dan diğer platformlar dan daha düşük ücretler aldığını belirtti. Şu anda, Ücretsiz olan Supergiant Games’ten Hades de dahil olmak üzere küçük bir oyunların ücretsiz olarak servis edildiğini görmekteyiz.

2 Haftada 1 Ücretsiz Oyun Dağıtılacak

Mağaza her iki haftada bir ücretsiz oyun sunacak, 14-17 Aralık tarihleri ​​arasında Subnautica ücretsiz olarak dağıtılacak 28 Aralık – 10 Ocak arası ise Super Meat Boy ile ücretsiz oyun devam edecek. Epic Games CEO‘su Tim Sweeney, TechCrunch‘a bu hafta başlarında gönderilen bir e-posta bildirisinde “Bir geliştirici olarak kendimizi, her zaman bizi doğrudan oyuncularımızla birleştiren büyük bir ekonomi platformu istedik” dedi. “Fortnite’in başarısı sayesinde, şimdi buna sahibiz ve bunu diğer geliştiricilerle paylaşmaya hazırız.” açıklamasında bulundu.

Screenshot 4

Çok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Valve’nin Steam platformu her ne kadar bir çok oyunun fiyatlarını indirse de bir çok kullanıcı tarafından mecburiyetten kullanılmakta.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler