Cuma, Nisan 19, 2024

Super Mario Maker 2’ye Oyuncular 2 Milyon Bölüm Oluşturdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha çıkalı 13 gün olmasına rağmen Super Mario Maker 2 Oyuncuları 2 milyon bölüm oluşturdu.

Nintendo serinin ilk oyunun çıkarttığında büyük bir soluk getirmişti. 28 Haziranda çıkarttığı ikinci oyundan da büyük bir başarı bekleniyordu. Görünen o ki gayet iyi bir çıkış yapmışa benziyor.

Oyuncularının şimdiye kadar 2 milyon bölüm kurduğu için teşekkürlerini Twitter üzerinden belirtti. “Herkesin hayallarindeki bölümleri kurup paylaşmaya devam etmesini diliyoruz.” mesajını da ekledi.

Mario ilk çıktığından beridir her zaman geliştiricinin bize sunduğu bölümleri oynayabiliyorduk. Super Mario Maker’da bize, ya kendi bölümünüzü yapıp oynayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz, diyerek mario severlerin yaratıcılıklarını konuşturabilecekleri, paylaşabilecekleri bir alan kurmuş oldu.

2. oyununda arkadaşlarınızla oynayamayacağımızı söyleyen geliştiriciler, geri dönüşlerin sesini dinleyerek, bu oyuna da ekleyeceklerini belirtmişlerdi.

Yaratıcılığını konuşturanlardan örnek vermek gerekirse Kanadalı bir oyuncuyu verebiliriz. Oyun çıkalı daha kısa bir süre geçmesine rağmen 32 bölümlük bir oyun çıkartmayı başarmış.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler