Cumartesi, Nisan 20, 2024

Surviving Mars Oyunu Ücretsiz Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dijital oyun platformlarında en iyi olma çabası ortaya çıktı ve kıyasıya bir rekabet başladı. Bu alanda sürekli olarak yeni bir atıldığını görüyoruz. Steam uzun zamandır yapmadığı tasarım güncellemelerini ve ücretsiz oyun kartlarını sunmaya başladı. Buna karşın Epic Games, artık haftalık olarak ücretsiz oyun vermeye başladı. Bu yarışta dikkat çeken son oyun ise Surviving Mars oldu.

Steam üzerinden 50 TL gibi bir fiyata satılan oyun, bu hafta boyunca Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunu kütüphanenize eklemeniz yeterli oluyor.

Surviving Mars Ücretsiz Oldu

Yapmanız gereken oldukça basit. Sadece Epic Games uygulamanızdan oyunun sayfasına gitmek ve yapımı ücretsiz olarak kütüphanenize eklemek.

Surviving Mars oyununun konusunda da biraz söz edelim. Adından da anlayabileceğiniz gibi oyun Mars yüzeyinde geçiyor. Mars yüzeyinde bir koloni kuruyorsunuz ve bu koloniyi hayatta tutmaya çalışıyorsunuz. Zamanla koloninizi geliştirmeniz ve yaşanan olumsuzluklara anında cevap vermeniz gerekiyor.

Surviving Mars

Oldukça iddialı yapımlardan biri olan oyunun, çok detaylı olduğunu da eklemek gerekiyor. Yani bir noktada sonra iyi bir İngilizce bilgisi gerekebiliyor. Belki de yapımın olumsuz olarak gösterebileceğimiz yanı bu. Dil desteği çok sınırlı. Tüm bunlarla beraber oyunun bu hafta boyunca ücretsiz olarak sunulacağını hatırlatalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler