Çarşamba, Nisan 24, 2024

Takip Edilesi YouTube Kanalları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzün birçoğunu internette, internette harcağıdığımız vaktinde ciddi bir kısmını YouTube da geçiriyoruz. Peki YouTube’ta yararlı içerikleri ne kadar izliyoruz ? (Affınıza sığınarak) En iyisinden en gereksizine kadar herkes YouTuber olmuş durumda. İzlediğimiz kanallarla eş değer olarak YouTube’ın bize katacakları doğru orantılı, hem birşeyler öğrenip hemde keyifli vakit geçirmek istiyorsanız aşağıda yer verdiğim kanallara bir göz atabilirsiniz.

 

1-Bilgisayar Kavramları

adi evren şeker 2 e1494433844376

Öğretim görevlisi olan Şadi Evren Şeker’in kişisel YouTube kanalıdır. Türkiyedeki bilişim sektörüne yurtdışından birçok şeyi taşıyan Şadi hoca kendisine ciddi bir vizyon edinmiş ve bunun için canla başla çalışıyor. Eğer yazılıma, bilgisayara, programcılığa birazcık merakınız var ise Bilgisayar Kavramları kanalının 1000’in üzerindeki videolarını izlemeye başlayabilirsiniz.

2-Stolk

stolk asit yagmuru 9648340

Türkiye ve dünya da olan haberleri mizahi bir dil ile bizlere sunmayı hedef edinmiş Stolk, gerçekten izlerken keyif veriyor. Zaman zaman acı haberleri de işleyen kanal yerine göre iğleyeci bir dilde takınabiliyor. “Komedi ve eğlence insanı kurtarmaz fakat hayatta kalmasına yardım eder.” cümlesi ile kendisini tanımlayan kanal hakkında benim de söyleyeceğim çok birşey yok aslında takip etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

3-Vibio

vibio

Biyografi kanalı olarak videolarına başlamış olan kanalı kesinlikle takip etmelisiniz. Kendisine özgü bir dili ve sunumu olan kanal, bazen hiç tanımadığımız fakat kesinlikle tanınması gerek hayat hikayesine sahip kişileri bazen de tanıdığımızı sandığımız karakterlerin gerçeklerini göz önüne seriyor. Tarihe iz bırakmış birçok karakterin biyografisini acı ve tatlı yanlarını şuan kanalda bulabilirsiniz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler