Pazar, Nisan 28, 2024

Tam 57 İnç! Mini LED Panelli Oyuncu Monitörü Acer Predator Z57 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her yıl ABD Las Vegas’ta düzenlenen CES (Consumer Electronics Show yani Tüketici Elektroniği Fuarı) adlı fuarda pek çok ilgi çekici ürün tanıtılıyor. Bu yıl düzenlenen CES 2024‘teki ilk ilgi çekici ürünümüz ise devasa boyutlara sahip olan Acer Predator Z57 oldu.

Acer Predator Z57 bünyesinde çok iyi özellikleri barındırıyor. 1000R yarıçaplı kavise ve 57 inçlik mini LED bir panele sahip olan monitörün, 7680 x 2160 piksellik bir çözünürlüğü de bulunuyor. Çoğu ekran kartını ağlatacak olan bu çözünürlüğe 120 Hz’lik bir tazeleme hızı eşlik ediyor.

DCI-P3 renk gamutunun %98‘ini destekleyen panel aynı zamanda DisplayHDR 1000 desteği de sunuyor. Monitörün 1000 nite varan parlaklığı sayesinde, yoğun ışık altında olsanız bile mükemmele yakın görüntüler alabilmeniz mümkün.

Nvidia VSync ve AMD FreeSync teknolojilerini içerisinde bulunduran monitör, kendisini satın alabilecek kullanıcılara, görüntü yırtılması olmadan, akışkan bir oyun deneyimi de yaşatabiliyor.

Acer Predator Z57 Çoklu Cihaz Desteği Sunuyorpredatorz57header jpg

Giriş çıkış portlarına geldiğimizde ise bu devasa monitörde, 90W USB Type-C Power Delivery (Bu çıkış sayesinde cihazlarınızı hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.), DisplayPort 1.3 ve HDMI 2.1 bağlantıları destekleniyor.

Bu monitörü birden fazla ekrana bölerek aynı anda birkaç farklı cihazdan görüntü alabilmenizin de mümkün olduğunu belirtelim.

Çözünürlüğüyle ekran kartlarını, fiyatıyla da bizleri ağlatan Acer Predator Z57’nin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki satış fiyatı 2.499 dolar olacak şekilde açıklandı. Satışa sunulacağı tarih şimdiden kesinlik kazanmamış olsa da, Acer bu monitörü 2024 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyor.

CES 2024 ile ilgili içeriklerimiz hız kesmeden eklenmeye devam edecek, eğer ilginizi çekiyorsa bizi takip ederek işbu içeriklerimizden haberdar olabilirsiniz.

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler