Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Tasarımcılar için Harika Bir Web Sitesi: ColorHunt!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir tasarımı tasarım yapan şeylerden bir tanesi ise kullanılan renklerdir ve tasarımcılar genelde renk bulmakta zorlanırlar bu konuda ise araştırma yapmak, yeni renkler keşfetmek bir hayli zor olabiliyor. İşte bu noktada gerek tasarımcıların gerekse de yazılımcıların; projelerinde kullanabileceği uçsuz bucaksız bir renk paleti sitesi mevcut: ColorHunt!

ColorHunt.co web sitesinde birçok renk paleti bulunuyor ve bu renk paletlerini çeşitli konulara ayrıştırabiliyorsunuz. Neon, Pastel, Koyu, Açık, Vintage gibi kategorilere uygun renk paletleri bulunurken sadece tek bir renkten oluşan renk paletleri bulmanızda mümkün.

Screen Shot 2022 09 04 at 03.52.48
Tasarımcılar için Harika Bir Web Sitesi: ColorHunt! 2

Renk paletlerini ayrıca üye olmadan çerez ve yerel depolama yöntemiyle beğenip Koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz ve ilerleyen zamanlarda tekrardan erişim sağlayabilirsiniz. Dediğim gibi yerel depolama ve çerez yöntemiyle saklandığı için tarayıcının ilgili kısımları sıfırladığınızda kaydettikleriniz kaybolabiliyor.

Ayrıca Chrome eklentisi sayesinde her yeni sekme açtığınızda yeni bir renk paleti keşfetmenizde mümkün. Web site üzerinden “Add to Chrome” yani Chrome’a ekle düğmesine tıklayarak eklentiyi kurabilir ve yeni sekme olarak ayarlayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler