Salı, Nisan 23, 2024

Tek Dokunuş ile Videolarınızın Arka Planını Şeffaf Hale Getirin!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Normal şartlar altında bir görselin arka planını kaldırmak oldukça basit bir işlemdir fakat konu videoya gelince biraz vakit almaktadır. Fakat bu web sitesi ile tek bir dokunuşunuzla videolarınızın arka planını anında yok edebilirsiniz.

Unscreen isimli bu ücretsiz araç, herhangi bir videoyu yahut GIF’i pratik olarak yüklemenize izin verir ardından arka planı “şıp” diye yok eder.

Yazılım şu an “.mp4, .webm, .ogg ve .gif” uzantılarını kabul ediyor ve çok hareketli videolarda pekte istenilen sonucu vermiyor. Denemek için PCHocası’nın YouTube kanalına girerek bir videonun belirli bir saniye aralığını GIF formatına çevirdim ve sitede işlemden geçirdim:

Transparent (Şeffaf) Hali

YWnm00 unscreen
Taner Aydos

Videonun çekimi oldukça kaliteli olduğunda bende istediğim sonucu verdi. Ayrıca sadece arka planı silip önünüze sunmuyor, dilerseniz arka plana videolar, renkler, fotoğraflar ekleyebiliyorsunuz.

Fotoğraf eklenmiş hali

YWnm00 unscreen 1
Taner Aydos

Dilerseniz sitenin size sunduğu stock materyalleri kullanabilir dilersenizden kendiniz istediğiniz dosyaları yükleyebilirsiniz. Böylelikle Adobe Premiere Pro gibi büyük uygulamalara gerek kalmadan çevrim içi olarak bu tip işlerinizi anında halledebilirsiniz.

Tabi ben örnek olması ve hızlı sonuç alabilmek açısından GIF üzerinde işlem yaptım ama siz aracı daha fazla kurcalayarak videolar üzerinde işlem yapabilirsiniz. Eğer yüksek çözünürlükte bir sonuç elde etmek istiyor ve filigrandan kurtulmak istiyorsanız Unscreen Pro sürümüne ödeme yapmanız gerekiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler