Cumartesi, Nisan 27, 2024

Teknobiyotik Sitesi Güvenilirmi ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhabalar Pc Hocası takipcileri;

Son zamanlarda forum, facebook ve web sayfamıza ‘Teknobiyotik Güvenilirmi ?‘ sorusu çok gelmeye başladı, biz de bu konu ile alakalı teknobiyotik ile iletişime geçme ihtiyacı hissettik. Biliyorsunuz Pc Hocası olarak bizim amacımız samimi ve dürüst bir internet teknoloji ortamı yaratmak.

Bu bağlamda insanlar bize “bu site güvenilir mi ?” dediğinde zan altında kalmamak için sizlere teknobiyotik ile telefon görüşmemizin detaylarını aktarmak istiyoruz. Ayrıca bizlerde bu güne kadar çeşitli e-ticaret operasyonlarında görev yapmış birileri olarak teknobiyotik gibi sitelerin alternatif olarak desteklenmesi taraftarıyız.

teknobiyotik-guvenilir-mi

Teknobiyotik İle İletişime Geçtik

Teknobiyotik ile çağrı merkezi numarasından iletişime geçtik tabiki standart konuşmalar değil pchocası farkı ile konuştuk. konuşmaları aynen yazıyorum.

Pc Hocası; Merhaba ben Pc Hocası’ndan ismail size bir konuda danışmak istiyorum.

Teknobiyotik Gökhan; Buyrun ben Gökhan nasıl yardımcı olabilirim ?

Pc Hocası; Bizim web sitemiz, forum, facebook sayfamıza sizinle ilgili çok fazla soru geliyor bu konu ile ilgili sizlerden açıkca bilgi talep ediyorum, yani bu konuda çokça “teknobiyotik güvenilir mi ?” sorusu ile karşılaşıyoruz. Bu konuda bizi biraz aydınlatır mısınız ?

Teknobiyotik Gökhan; Tabi konu ile ilgili bizi aradığınız için teşekkürler. Biz hakkımızda bölümünde de belirttiğimiz gibi 12 markanın Türkiye Distribütörüyüz. 2007 yılında kurulduk ve 2010 yılından bu yana web sitemizden satış yapmaktayız.

Pc Hocası; Bir çok bilgisayar kullanıcısı internette hakkınız da aramalar yapıp bazı forum sayfalarında ve sözlüklerde sizinle ilgili olumsuz yorumları görüp kararsız kalıyor  genelde kullanıcılara yaşattığınız problemler neler oldu bu güne kadar ?

Teknobiyotik Gökhan; Daha önceleri web sitemizde satış yaptığımız bazı ürünler “Outlet” olarak belirttiğimiz halde bir çok kullanıcının dikkat etmemesinden dolayı satın aldığında kutuların açılmış olduğunu gördü ve “teknobiyotik kullanılmış ürün satıyor” diye farklı şikayetler belirtti bununla ilgili olarak tüm problemleri ilgili departmanlarımız çözmekte tüm kanallardan şikayetleri maksimum hızda cevaplamaya ve çözmekteyiz. Outlet konusunda ise ürünler kesinlikte tamir görmüş müşteriden gelen yada kusurlu mallar değil test amacı veya inceleme yapılan ürünler olmuştur.

Pc Hocası; Cevaplarınız için teşekkürler. Bu güne kadar bizler tüm platformlarımız dan sizlere yönlendirmelerde bulunduk halen de bulunmaktayız, bizim kafamızdaki sorular bunlardı bizim takipcilerimize yanlış yönlendirme yapmak istemediğimizden dolayı sizleri rahatsız ettim kusurumuza bakmayın tekrardan. Teknobiyotik olarak “abcdtekno, bombarsiv’a” inceleme için ürün gönderiyorsunuz fakat gördüğünüz gibi PC Hocası sizlere karşılık beklemeden yönlendirmelerde bulunuyor yani bir nevi cenazenize pc hocası geliyor. 🙂

Teknobiyotik Gökhan; (gülüşmeler) Teşekkür ederiz İsmail bey bizi de çok mutlu ettiniz.

Pc Hocası; konu ile ilgili reklam departmanlarınızı bilgilendirirseniz memnun olurum.

Teknobiyotik Gökhan; Tekrar teşekkürler İsmail bey konu ile ilgili departmanlarımızı bilgilendireceğim görüşmek üzere.

Pc Hocası; teşekkürler görüşmek üzere.

Gördüğünüz gibi konuşmalar aynen böyle gerçekleşti ve sonlandı bizler kimsenin ekmeğine mani olmamak ve kimsenin mağdur olmaması için bu konuşmayı yaptık tabi ilerde teknobiyotik bizler ile daha detaylı görüşür ise onuda sizlere ayriyeten belirtiriz. Aklınızda firma ile ilgili bir soru veya sorun varsa bize sorabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. Hocam Teknobiyotik işini gerçekten iyi yapıyor. Bilgili arkadaşlara da sahipler. Güvenilirliği konusunda arkadaşların şüphe duymasına gerek yok bence. Geçen sene 4 bin TL’ye sistem topladım 3 gün içerisinde elimde oldu. Bir sorun yaşanırsa arkadaşlar zaten yardımcı oluyorlar.

  2. Daha önce alış-veriş yapma imkanım olmadı ama kalitesini bildiğim bir site 🙂 Ayrıca bir röportaj ayarlarsanız daha iyi olur gibi

  3. Bundan bir kaç hafta önce teknobiyotik üzerinden bilgisayar topladım kesinlikle güvenilir. Adamlar zaten işini yapıyor bu konuda güvenilir değil dersek hak yemiş oluruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler