Cuma, Mart 29, 2024

TellTale Games İflasını Açıkladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Walking Dead ve Wolf Among Us oyunlarının yapımcısı TellTale Games iflasını açıkladı.

2004 yılından beri birçok oyuna imza atan TellTale Games malesef iflasını açıkladı. Şirketin en bilinen serisi The Walking Dead yıllarca bizleri heyecanlandırdı. Yine hayatımıza kattığı bir diğer oyun olan Wolg Among Us ise bizleri birçok maceraya sürüklemişti.

telltale games 1

Geçtiğimiz dönemde yurtdışı kaynaklardan aldığımız bir bilgi ile TellTale Games’in işçi çıkarttığını öğrenmiştik. Çalışan sayısını azaltmakla durumu kurtarmaya çalışan TellTale Games’in başarılı olamadığını görüyoruz.

Twitter’dan yaptıkları bir açıklama ile kepenkleri kapatan TellTale Games, 2018 yılının şirket açısından oldukça zorlu geçtiğini ve mali yönden birçok sıkıntılarla karşılaştıklarını belirtti. Tüm bu nedenler şirketi iflasa sürükledi.

“Bugün Telltale Games olarak zorlu bir karar alarak stüdyomuzun kapanacağını duyuruyoruz. Zorlu geçen bir yılın ardından, çalışanlarımızın işine son vermek durumunda kaldık. 25 kişilik küçük bir ekip, şu an şirketin yükümlülüklerini yerine getirmesi için bizle devam ediyor. Yüreğimiz burkularak, arkadaşlarımızın bugün şirketten gidişini izledik. Gelecek haftalarda, mevcut ürünlerimizle ilgili detaylı açıklamalar yapacağız.”

Yapılan açıklamalarla birlikte bir oyun yapımcısı daha sahaya veda etmiş oldu. The Walking Dead serisini özleyeceğimizi belirtmek isteriz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler