Cumartesi, Nisan 27, 2024

Tesla Model 3, Isıtmalı Direksiyon ile Güncellendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tesla, Çin’deki Tesla Model 3 için yeni bir iç mekan sunuyor ve değişikliklerin yakında tüm dünyada sunulması bekleniyor. İyileştirmeler, iç kapıdaki ahşap panelleri içeriyor, ancak daha da önemlisi, Tesla şimdi Model 3 için ısıtmalı direksiyon simidi seçeneği sunuyor.

Güncelleme ile birlikte gelen seçenek, şu anda Premium Interior paketinin içerisinde bulunan bir parçadır, ancak muhtemelen normal kullanıcılar için bir yazılım yükseltmesi olarak mevcut olacaktır.

Tesla Model 3 heated steering wheel 1 scaled 1
Tesla Model 3, Isıtmalı Direksiyon ile Güncellendi! 2

Isıtmalı direksiyon simidi ve ısıtmalı koltuklar, sürücülerin kabinlerini daha az ısıtarak menzillerini artırmalarına olanak tanıdığından EV otomobillerde özellikle önemli bir özelliktir.

Özellik pilot bölge olarak Çin’de piyasaya sürülüyor, ancak bu genellikle küresel bir sunumdan önceki durumdur. Bu rotaya giden önceki özellikler arasında çift camlı pencereler, elektrikli bagaj ve yeni bir orta konsol vardı. Daha az görünen ancak eşit derecede önemli olan diğer değişiklikler arasında yeni ısı pompası ve daha yüksek kapasiteli pil takımı yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler