Cuma, Nisan 26, 2024

Tesla’nın Tam Kendine Kendine Sürüş Paketi Artık Abonelik Olarak Satışa Çıkıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir yıldan daha az bir süredir çeşitli vaatlerde bulunan Tesla, sonunda Full Self-Driving paketini abonelik şekliyle Tesla araba kullanıcılarının kullanıma sundu.

fsd subscription
Tesla'nın Tam Kendine Kendine Sürüş Paketi Artık Abonelik Olarak Satışa Çıkıyor! 2

Tesla sahipleri artık Otopilotta Navigasyon, Otomatik Şerit Değiştirme, Otomatik Park, Çağırma ve Trafik Işığı ve Dur İşareti Kontrolü gibi mevcut Full Self-Driving özelliklerine tek seferde 10.000 Amerikan Doları ödemek zorunda kalmadan erişim sağlanabilir durumda. Dikkat çeken paket, Tesla’nın “yakında geleceğini” söylese de, henüz tam otonom sürüşü içermiyor.

Paketin ücreti aylık 199 ABD Doları ve Gelişmiş Otomatik Pilot (yaklaşık 3000 ABD Doları) satın aldıysanız, eklenen özellikleri yalnızca 99 ABD Doları karşılığında alabiliyorsunuz; bu, uzun bir yolculuk planlıyorsanız buna değer olabilir. Arabanızda bir Full Self-Driving bilgisayarı (HW3.0) yoksa, özelliği kullanmak için önce 1.500$’lık bir bilgisayar yükseltmesi de satın almanız gerekiyor.

199 Dolar, daha önce söylenen 399 Dolardan daha ucuz, ancak Tesla’nın Full Self-Driving beta’sının hala yalnızca 2000 beta test cihazıyla sınırlı olduğu göz önüne alındığında, özelliğin değeriyle ilgili soruları gündeme getiriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler