Cuma, Mart 29, 2024

Testere 8 Psikopatlık Dolu Yeni Fragmanı ile Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllarca izlediğimiz ve ‘bu manyak ne yapmaya çalışıyor ?’ dediğimiz Testere filmi uzun bir süre sonra tekrardan vizyona giriyor. Yeni Testere 8‘in ilk fragmanı yayınlandığı gibi, yine videoda akıllıca kurulan tuzaklar ve içine düşüp kurtulmaya çalışan kişiler var. Gelin hep birlikte Testere 8‘e yakından göz atalım.

Testere 8’de Neler Var ?

Korku filmi serisinde ilk başları çeken Testere yeni seride ise farklı psikopatlıklara yöneliyor. Bazen izlerken insanın gerçekten midesi kaldırmadığı gibi, yeni Testere 8‘de baş karakter Tobin Hell olacak. Zaten kendisi önceki serilerde de karşımıza çıkmıştı.

Filmin diğer oyuncuları ise Van Peebles, Brittany Allen, Callum Keith ve Hell’e Mandela olacak. Filmin senaryosu ise Josh Stolberg ve Pete Goldfinder tarafından hazırlanmış. Şimdi film Testere 8 ile iyice karışmış durumda. Hatırlarsanız filmin üçüncü serisinde JigSaw ölmüş ve daha sonradan John Kramer ortaya çıkarak Jigsaw‘a dönüşmüştü. Şimdi ise son filmde Dr. Gordon’un Jigsaw rolüne gireceği konusunda pek çok mesaj var.

Ancak filmin her saniyesi aksiyon ve sürprizler ile dolu olduğu için bizim tahminlerimiz bu filmde geçersiz kalıyor. 27 Ekim tarihinde vizyona girecek olan Testere 8, korku filmi severleri yine büyüleyecek gibi. Eğer filmin fragmanını hala izlemediyseniz, aşağıdaki videoya bir göz atın.

Testere 8 Fragman

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler