Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Callisto Protocol Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Callisto Protocol sistem gereksinimleri resmi olarak açıklandı. Oyun içinden videolar, yeni ekran görüntüleri derken oyunun çıkış tarihi de yaklaştı. Haliyle oyunun nasıl bir sisteme ihtiyaç duyduğu da merak konusu. Neyse ki artış sistem gereksinimleri sorusuna verecek bir cevabımız var.

The Callisto Protocol Sistem Gereksinimleri

Standartlarımızı değiştirmeyelim ve her zaman ilerlediğimiz gibi ilerleyelim. Önce minimum sistem gereksinimlerine, sonrasında da önerilen sistem gereksinimlerine bakalım.

Kaçırmayın: STAR WARS Squadrons Ücretsiz Oldu 

The Callisto Protocol sistem gereksinimleri 3 The Callisto Protocol sistem gereksinimleri 4 The Callisto Protocol sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ya da Intel Core i5-8400
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 ya da Nvidia GTX 1060
  • RAM: 8 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 11/10
  • Depolama Alanı: 75 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 ya da Intel Core i7-8700
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 ya da Nvidia GTX 1070
  • RAM: 16 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 11/10
  • Depolama Alanı: 75 GB, SSD öneriliyor

The Callisto Protocol sistem gereksinimleri bu şekilde. Oyun çıktıktan sonra optimizasyonu ne kadar iyi onu da göreceğiz. Biraz daha beklemek lazım. Zira oyun 2 Aralık 2022 tarihinde çıkacak. Dilerseniz oyundan da kısa bir bilgi verelim.

The Callisto Protocol Nasıl Bir Oyun?

Yapımın geliştiriciliğini Striking Distance Studios üstleniyor. Yayıncılığını ise KRAFTON gibi iddialı firma yapıyor.

Oyunun türüne geldiğimiz zaman ise üçüncü şahıs hayatta kalma korku türünde bir yapım görüyoruz. Uzay temalı korku yönü ağır basan oyun, Jüpiter’in ayında kurulmuş özel bir hapishanede geçiyor. Bu hapishanede kader mahkumlarından biri diyebileceğimiz Jacob Lee ise ana karakterimiz olarak karşımıza çıkacak.

Oyunda aksiyon ise mahkumların canavarlara dönüşmesiyle başlıyor. Ana karakterimiz Jacop olarak, bir yandan canavara dönen mahkumlarla dolu hapishanede hayatta kalmaya çalışacağız bir yandan da yaşanan olayların arkasındaki sır perdelerini arayacağız.

Uzay temalı güzel bir korku oyunu diyebileceğimiz yapımın, oyunculardan nasıl tepkiler alacağını da çıkış yaptıktan sonra göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler