Cuma, Nisan 26, 2024

The Crew 2 Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft tarafından geliştirilen, devasa haritasına sahip ilk sürümü ile iyi bir çıkış yapan aksiyon yarış oyunu The Crew, The Crew 2 adıyla tüm platformlar için yayınlandı.

İlk The Crew, 2014 yılında yayınlanmış ve kullanıcılar tarafından oldukça sevilen bir oyun olmuştu. Bir ucundan bir ucuna 45 dakikada vardığımız devasa ABD haritası ile dikkat çeken oyun, her ne kadar çok sevilse de içerik bakımından oldukça yetersiz kalmış ve bu alanda sürekli olarak eleştirilmişti. Tüm eleştirileri dikkate alarak daha sağlam bir oyun sunan Ubisoft, bugün itibari ile serinin ikinci oyununu tüm platformlarda resmi olarak yayınladı.

The Crew 2, ilk oyuna oranla çok daha özgür bir yapıda oyuncuları kucaklıyor. Buna göre sadece asfalt zeminde değil, havada ve denizde de heyecan kokan oksijeni soluyacaksınız. Oyuna daha fazla özgürlük ve akıcılık katmak için çabalayan Ubisoft, Driver tarzı bir araç değişim sistemini oyuna eklemiş. Buna göre asfaltta ilerlerken canınız denizde dalgalarla boğuşmak isterse anında bir deniz aracının içerisine giriyorsunuz. 

the crew 2 1

Öte yandan oyun 3200kmlik haritası ile yine ciddi bir genişlik sunuyor. İlk oyuna göre farklı bölgelere ayrılan haritada; sokak yarışları, off-road, pro yarışlar ve serbest stil olarak 4 farklı tür sunuluyor. Her türün ve bölgenin kendine ait dinamiği ve işleyişi de bulunuyor. Bu açıdan aynı oyunu farklı senaryolarla oynamış olacaksınız. Oyunun online kısmında çeşitli etkinlikler ve modlar bulunuyor. Ancak oyunda hikaye modu bulunmuyor, daha çok açık dünya tarzı bir oyun sizleri bekliyor.

The Crew 2 bugün itibari ile PC, PS4 ve XBOX One için yayınlandı. Oyun Steam üzerinde 209.00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu ancak konsollar için henüz fiyat yayınlanmadı.

The Crew 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i5-2400s @ 2.5GHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 ya da AMD HD 7870
  • RAM: 8 GB
  • İşletim Sistemi: Yalnızca 64 Bit > Windows 7, 8, 8.1, 10
  • Çözünürlük: 1080p
  • Kalite Ayarları: Düşük 
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler