Cuma, Nisan 26, 2024

XBOX Gold Temmuz Oyunları Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde hayran ve kullanıcı kitlesi her geçen gün artan XBOX oyun konsolu, ücretli üyelik sistemi XBOX Gold ile sunduğunu ücretsiz oyunların temmuz ayı listesini duyurdu. Toplamda 175.00 TL tutarındaki 4 oyun, tüm XBOX Gold üyeleri için ücretsiz olacak.

Playstation gibi XBOX da kendi ücretli üyelik sistemi XBOX Gold ile kullanıcılarını her ay birbirinden farklı oyunlarla ödüllendiriyor. Temmuz ayına birkaç gün kala yeni ücretsiz oyunların duyurusunu gerçekleştiren Microsoft, XBOX One ve XBOX 360 konsollara bu ay ikişer adet oyun sunacak. Tüm oyunların XBOX One platformunda çalışacağını, XBOX 360 için 2 oyun olduğunu belirtelim ve oyunlara geçiş yapalım.

Assault Android Cactus (XBOX One)

Bu ayın ilk ücretsiz oyunu, atari salonlarını anımsatan Arcade tarzı ile vuruşlar gerçekleştirmemize imkan veren Assult Android Cactus oldu. Oyun tekli ve çoklu modları ile oynanabilir halde geliyor. Herhangi bir hikaye tabanı bulunmayan oyunda 8 farklı kadın karakteri seçiyorsunuz. Seçtiğiniz karakter ile birlikte uzay geminizi, robotların hakimiyetinden kurtarmak için çeşitli maceralara atılıyorsunuz. 

xbox gold temmuz4

Oyun Linki: Microsoft Store

Death Squared (XBOX One)

Bir diğer ücretsiz oyun ise, eğlenceli bir bulmaca oyunu olan Death Squared. 1, 2 veya 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyun, seçtiğiniz bir robotu hedeflenen yere götürmenize dayanıyor. Yol üzerinde bulunan engeller ve çeşitli bulmacaları çözerek oyunun galibi olmaya çalışıyorsunuz.

xbox gold temmuz2

Oyun Linki: Microsoft Store

Virtua Fighter 5 Final Showdown (XBOX 360 – XBOX One)

Temmuz ayının diğer ücretsiz oyunlarında XBOX 360 için sunulan ve XBOX One ile de kullanılabilen, Virtua Fighter 5 Final Showdown var. Birbirinden farklı karakterler ile dövüş pistlerinde heyecanlı karşılaşmalar yapacağınız oyun, Tekken ile bildiğiniz Japon kültürünü az biraz bizlere yansıtıyor. Güzel grafik ve dinamiklere sahip oyun bu ay ücretsiz olacak.

xbox gold temmuz3

Oyun Linki: Microsoft Store

Splinter Cell: Conviction (XBOX 360 – XBOX One)

XBOX Gold’un temmuz ayına özel ücretsiz sunduğu son oyun, aksiyonu ve maceracı ile sizlere keyifli saatler yaşatacak olan Splinter Cell: Conviction. RPG oyun türünde başarılı bir hikaye ile bütünleşen oyunda online oyun seçeneği de buluyor. Karakterinizin daha önceki oyunlarda gerçekleştirdiği devlet işleri bu kez oyunda bulunmuyor. Amacınız, kızınızın ölümünü aydınlatmak. Etkileyici senaryo ve sinematikleri ile sizi çekecek oyunu oynamanızı tavsiye ederim.

xbox gold temmuz1

Oyun Linki: Microsoft Store

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler